Login/Registracija

Đani ljubi flašu papreno skupe tekile, tepa joj i priseća se prošlosti: „Familijo, nekada smo jeli paštetu“ (VIDEO)

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa ovih dana odmaraju u Dubaiju gde se baškare za sve pare u luksuzu po čemu je ova destinacija i poznata.

Đani se bez lažne skromnosti hvali bogatstvom koje je zaradio svojim radom, a sada se oglasio sa jedne od najskupljih svetskih destinacija i prisetio se dana kada nije mogao da zamisli kako će mu život danas izgledati.

Familijo, šta ćemo. Nakada smo jeli paštete, a sada pijemo najskuplju tekilu. Je*ote živote moj. So i tekila, limuna po …Jooj ljubičico moja, kraljice,zvezdo tamne noći – rekao je Đani dok je ljubio limitiranu flašu skopcene tekile čija cena iznosi nekoliko hiljada dolara.

Pevač je rešio da napravi mali predah od nastupa, a za odmor odabrao je jednu od najluksuznijih destinacija. On i njegova supruga borave u jednom od najskupljih hotela u Emiratima, a sa putovanja dele fotografije i video snimke na društvenim mrežama.

Đanijeva supruga je tako podelila nekoliko zajedničkih slika na Instagramu, a objave su izazvale lavine komentara. Njih dvoje su uživali u hotelskom bazenu sa koga se pruža pogled na more, a pevač je pozirao u zagrljaju supruge.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić