Login/Registracija

Uživaju kao nikad: Evo kako se Čenga i mama Andreane Čekić provode u Beogradu (FOTO)

Instagram/sonja_pralica

Od kada je u medijima odjeknula vest da je pobednik „Nikad nije kasno“ Amer Čengić Čenga u emotivnoj vezi sa mamom Andreane Čekić roker se nije oglašavo sve do momenta kada se na promociji svoje pesme pojavio sa Sonjom i rešio da odgonetne misteriju.

Sve prave ljubavi dolaze spontano. Ništa nije bilo planirano, prvo smo se družili, a detalje ćemo ostaviti kao jednu malu tajnu jer to je ipak intimnog karaktera – kazao je pevač i otkrio kako je uspeo da osvoji Sonjino srce:

Sonja je jedna skrivena dama do koje nije lako doći. Bio sam sretnik da dođem do nje, morao sam svašta nešto da uradim, ali eto, uspelo mi je. Verovatno je to moja priroda, pa sam uspeo da je osvojim– istakao je Čenga tom prilikom.

Da se više ne libe da celom svetu pokažu svoje emocije svedoče nove fotografije Andreanine mame na kojima je pokazala kako ona i Čenga uživaju u prestonici.

Instagram/sonja_pralica

Šetnje po Beogradu, restorani i druženje sa prijateljima samo su deo njihove svakodnevnice, a poslednja fotografija izazvala je veliki broj lajkova.

Instagram/sonja_pralica

Ipak, ono što mnoge zanima je kako par funkciniše van Srbije budući da Sonja živi u Austriji, a Čenga u Americi.

Tako što ja imam svoj privatni avion i svakih dvadest četiri časa dođem da popijemo kafu i vratim se – našalio se roker, ali pravi odgovor ipak zadržao za sebe.

BONUS VIDEO

Foto: L. Cvetković/ Instagram,
Autor: J. Jović