Da li je realno? Zaledićete se kad vidite šta je Perućicina žena uradila (VIDEO)

ipiccy image 32 768x525 1

Popularni pevač Ljuba Perućica nedavno je pazario vikendicu na Srebrnom jezeru koju je odlučio da sedi do detalja pred novu letnju sezonu.

S obzirom da želi da bude baš sve po njegovom ukusu, ali i da je imao problema sa majstorima Perućica je rešio da stvar preuzme u svoje ruke i sa suprugom Kaćom se baci na ozbiljne radove.

ipiccy image 10 1

Međutim, po svemu sudeći većina poslova pala je na njegovu lepšu polovinu, pa čak i oni grubi radovi. Katarina je prvo malterisala, rajbovala, a sada se verovali ili ne popela na dizalicu.

Ovaj kada bio je simoatičan Ljubi koji je odmah objavio snimak, a sudeći po Kaćinom izrazu lica nije se ni malo uplašila, čak naprotiv, nije skidala osme sa lica.

Podsetimo, Ljuba je nedavno za Grand govorio da je izuzetno ponosan na svoju lepšu polovinu koja mu je osim u karijeri i privatno velika podrška.

-Našao sam ženu ne ono kao što kažu tri u jedan, ma ona je sto u jedan! Ona sve zna i ništa joj nije teško. Niko se nije rodio naučen ali ona uživa da uči. Eto sada smo zajedno malterisali i nije nam ništa falilo- ispričao je pevač.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE I:

Foto: Printscreen/ Instagram,
Autor: J. Jović