Login/Registracija

Da li je ovo njegovih pet minuta? Pevača opkolile devojke: „Kao da je Osmi mart“

Nakon nekoliko dobrih pesama koje su naišle na pozitivne komenatere i nekoliko nagrada, Emrah Emšo ima razloga da kaže da je zadovoljan i srećan.

-Rano je još uvek da kažem da je ovo mojih pet minuta, ali publika to ocenjuje kako mi pevači zaslužujemo. Publika uzvraća i trenutno je sve kako treba- priznaje Emrah koji uskoro planira da ispuni još jednom ispuni želju publici i obraduje ih novim numerama.

-Očekujem novu pesmu za nekih mesec dana. Radi se o duetskoj oesmi, a možda čak i dve, tako a budite spremni! Jedna je sa Katarinom Živković, a za drugu ipak nećemo otkrivati-rekao je sa osmehom

1ac54c240d6b0fc256acdd3ea5d1a4a89b895405

Nedavno je održao prvi nastup u Beogradu što je priželjkivao već godinama unazad, a ono štp ga je posebno učinilo srećnim što kada god zapeva ispred njega se naše masa pripadnica lepšeg pola.

-Videćemo koliko me vole devojke, ali ima ih puno na mom nastupu, čak 90posto, kao da je Osmi mart- priznaje Emrah.

Podsetimo, velik šmeker i zavodnik, kako ga mnogi nazivaju, nedavno je usred emisije zaprosio koleginicu Jelenu Marinkov što je izazvalo lavinu pozitivnih reakcija.

– Ovo je prvi put da stavljam prsten na ruku nekoj ženskoj osobi – priznao je pevač, nakon čega mu je koleginica bez razmišljanja rekla „da“.

Naravno, bila je u pitanju šala, a li s obzirom na to koliko ga devojke vole ne bi nas znenadilo da se uskoro ovaj predivni čin obistini.

338a6298cdd7c70ad24b4d1a1f9e51543c02b842

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović