Login/Registracija

„Ostvarila je san iz detinjstva“ Ćerka poznatog pevača postala svetski šampion

Vlasnik vanvremenskih hitova Roki Rodić zadovoljstvo i oazu mira pronašao u porodičnom životu, a ovih dana ima poseban razlog za slavlje jer je njegova ćerka postala prvakinja u karateru.

Poznati srpski pevač koji je karijeru započeo kao roker, a najveću slavu dosegao kao izvođač narodne muzike Radoslav Roki Rodić sa estradnog neba povukao se pre nekoliko decenija iako su njegove pesme podjednako slušane i obožavane do danas.

Pevač je zadovoljstvo i oazu mira pronašao u porodičnom životu i domu na Avali, nadomak Beograda, a ovih dana ima poseban razlog za slavlje.

Naime, pevačeva ćerka koja se od ranog detinjstva profesionalno bavi sportom postala je svetski šampion.

Ćera mi je postala svetski prvak u karateu u kategoriji 58+. To znači 58+ kilograma, pošto postoje kategoriji i po kilogramima i po uzrastu, a Sara je u toj najjačoj konkurenciji kao senior uspela da stavi krunu na svojih šesnaest godina treniranja u klubu „Kanon“ iz Rakovice. Tu je počela da trenira sa šest godina i eto ostvario joj se san da se ozvaniči i kruniše kao svetski prvak. To mi je najvažnije trenutno – izjavio je ponosni otac za Grand.

Foto: Z.K.Munja/ youtube/privatna arhiva,
Autor: Ines Grk