Login/Registracija

ZA NJIH TVRDE DA SU NAJSKLADNIJI PAR: Jana objavila sliku sa suprugom

Pevačicu Janu Todorović znaju svi, a privatni život trudi se da sačuva od očiju javnosti.

Skoro je cela pažnja bila usmerena ka pevačici i njenom svekru, za koje je on bio prava misterija. Samim tim da je u medije procurela informacija da je jedan Srbin iz inostranstva kupio čitav sprat u Beogradu na vodi i za to izdvojio 15.000.000 evra, javnost je ostala iznenađena i šokirana kada je saznala da je reč o Sveti Todoroviću, svekru poznate Jane Todorović. 

Nagađalo se da porodica Todorović poseduje ogromnu vilu koja vredi milione, kao i da je otac njenog supruga milijarder o čijoj se imperiji u Nemačkoj i Srbiji nedeljama nagađalo.

Sada se Jana pohvalila i svojim suprugom, na društvenim mrežama je osvanula njihova slika.

Ono što je dobro poznato, da je pevačica udata više od dve decenije kao i da sa mužem ima naslednicu. Todorovićeva je sada objavila fotografiju sa suprug na društvene mreže i oduševila sve.

Inače, Jana i njen muž važe za jedan od najskladnijh parova na estradi, a par se upoznao kada je Ivan imao 21 godinu.

-Ja nisam bila za album, htela sam da budem s njim, da imamo decu, a on je rekao: ‘Ne. Ti ćeš da snimiš album.’ Možda njegovi nisu bili za na početku. Plakala sam kad me zaprosio, moji su videli da je to to, jedva su čekali da mene prebrinu, da se ne vraćam, sve su polomili po kući, bilo je veselje i slavlje. Svadba je bila mnogo kasnije, taj papir ništa ne znači, toliko smo godina tu gde jesmo- pričala je Jana u emisiji „Sceniranje“ na Kurir televiziji.

Mnoge se pričalo o tome koliko je pevačicin partener imućan, s obzirom da žive u Dvorcu, a ona je otkrila pravu istinu o kapitalu.

-Najveće bogatstvo mi je ćerka. Sve drugo… Taj dvorac koji imamo je u vlasništvu mog svekra. Mi smo velika porodica i on je jedan uspešan i cenjen čovek. Oduvek sam živela skromno i u tom duhu vaspitavam i svoje dete- istakla je ona.

-Ivan i ja smo se upoznali dole na Kosovu, gde sam ja i živela i pevala. On je došao da me čuje jer mu je trebala muzika i naravno radna pevačica za restoran koji je otvarao u Minhenu. Čim me je čuo na prve neke taktove, na prvu pesmu je reagovao. Posle dva sata je prišao i rekao: ‘Ti ćeš biti moja ili ničija’. Tako je izgledao naš prvi susret i pored toga, ja sam imala vezu, što bih sad krila- rekla je Jana jednom u emisiji „Magazin IN“.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B. Stuparušić