Login/Registracija

KRV NIJE VODA: Naslednica Milana Mitrovića povukla OVU OSOBINU na tatu

Nekadašnja Zvezda Granda, Milan Mitrović i njegova supruga Bojana nedavno su obeležili sedam godina ljubavi koju su krunisali dolaskom naslednice Kasje.

S obzirom na to da su se po drugi put ostvarili u najlepšoj ulozi, Mitrović i njegova draga su već uigran tim te im obaveze oko naslednice ne padaju teško.

-Jedno divno, novo zadovoljstvo u našim životima, presrećni smo. Morao sam da podelim to svoje nespavanje sa vama (smeh). Mada moram da kažem da sam prijatno iznenađen što je Kasja jedno mirno i fino dete, viče samo kada je gladna, a najviše vremena provodi spavajući, to je izgleda na tatu povukla- ispričao je Milan.

Koliko je brižan otac svedoči i činjenica da bez kukanja preuzima sve obaveze oko naslednice uprkos poslovnim obavezama.

-Moja je treća smena kako bi supruga bila operativna tokom dana i završavala obaveze oko kuće i oko nas. Moram tu treću smenu da izguram muški i junački, počinjem oko devet i završavam oko sedam ujutru. Mnogo mi je lakše tako, da budem budan nego da se budim na svaka dva sata radi dohrane i presvlačenje, ja to zovem mali servis (smeh)- objasnio je Milan.

Iako njihovoj sreći nema kraja, ipak se dolasku male Kasje najviše radovala ćerka Zara koja im je velika podrška i pomoć u odgajanju sestre koju je sa nestrpljenjem čekala.

-Ona je oduševljena sekicom, sada konačno ima pravu bebu sa kojom može da se zabalja i da se igra. Lepo je prihvatila, voli da se igra sa njom, da je presvlači, da joj sprema stvari. Juče joj je kupila češalj, iako je još nepotrebmo ali smo morali da joj ispunimo tu želju. Sve je kako treba i ide svojim tokom, za jedno tri godine će sve doći u normalu- našalio se pevač.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović