Čuvajte se na putu, Dara Bubamara podsetila da je opasna za volanom (VIDEO)

99ca55901377fb0e6ce2ed3d03359e2677adc9d8

Pevačica Dara Bubamara danas je ponovo podsetila da je osoba koja voli brzu vožnju, i koja ne preza da 200 na sat premaši bez mnogo razmišljanja.

Dara je rekla podelila snimak svojim pratiocima da je dobar vozač, a u videu je priznala kolika je najveća brzina pri kojoj je bila za volanom.

-Iskreno 280 na sat. I to sam vozila ferari tom brzinom i to je jako dobar osećaj. Jedino što me u životu uzbuđuje to je vožnja brza. To je takav adrenalin – ispričala je Dara uz opasku da je „ludu vožnju“ imala u Nemačkoj.

Podsetimo, Dara Bubamara je ranije bila na stubu srama zbog bahatog ponašanja, kada je bru vožnju trenirala kroz Beograd, i to sa troje dece u autobobilu.

Pevačica je tada jurila skupocenim koilima dok je jedno dete sedelo napred, a dvoje pozadi.

Da voli luksuzne i neobične stvari pevačica je i ranije potvrđivala više puta, a novac joj ne predstavlja kočnicu u svojim namerama.

– Zaradila sam milione i sve sam potrošila! Nikad nisam žalila za novcem, mnogo radim i imam pravo da trošim na putovanja i odeću. Volim skupe stvari, kada odem u šoping, potrošim nekoliko hiljada evra – rekla je ranije pevačica

Foto: Instagram/Printscreen darabubamara_official,
Autor: A.Dačić