Login/Registracija

POSTALA MILIONERKA: Dara Bubamara odmara u suvom luksuzu, pokazala skupoceni AUTOMOBIL (FOTO)

Popularna pevačica Dara Bubamara još je jedna od poznatih ličnosti koju odnedavno na Instagram profilu prati milion pratilaca, a to nije ni čudno kada se uzme u obzir da Dara svoje obožavaoce redovno izveštava o profesionalnim uspesima, ali i svim dešavanjima iz privatnog života.

Pevačica se neretko na popularnoj društvenom mreži pohvali skupocenim odevnim predmetima i luksuznim načinom života, a obožavaoce skoro svakodnevno obraduje i fotografijama u provokativnim odevnim kombinacijama.

Poznato je da voli putovanja i da često na egzotičnim destinacijama odmara u suvom luksuzu, a tako je bilo i ovoga puta. Dara je preko Instagram profila obavestila svoje pratioce da trenutno odmara u Dubaiju i to u jednom od najprestižnijih hotela.

Poznato je i da su luksuzni automobili folkerkina velika strast, a ona često ističe da je jedna od onih koji voze najskuplje na estradnom nebu. Ovoga puta Dara je u Dubaiju spazila novi model luksuznog četvorotočkaša i podelila fotografiju sa svojim pratiocima, a da li će ga pazariti ostaje nam da ispratimo na društvenim mrežama.

 Ne pijem, ne drogiram se, ne izlazim, pa mogu da trošim na dobra kola! Zato i vozim auto od 270.000 evra! Možda ne bih bila toliki zaluđenik besnim kolima da nisam na estradi, gde je večita borba oko toga ko je najbolji. Svi pevači se takmiče, pa i ja – objasnila je popularna pevačica svojevremeno.

Pevačica ističe da voli brzu vožnju, a kako kaže, u dobrom autu nogu ne skidaš sa gasa!

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk