Ćerka Dada Polumente hitno operisana: Pevač otkazao promociju albuma, supruga se slomila: „Na dan kada sam te rodila, ti si na operacionom stolu“ (FOTO)

dado duet

Dado Polumenta koji se spremao da objavi album pod nazivom „Alea“ kako mu se i zove starija ćerka, obavestio je sve dan pre promocije da istu otkazuje jer je ćerka morala na hitnu operaciju.

eec2520d2b5bb16a33e752830c9cdf8ce9171da5

Ćerka Dada Polumente hitno operisana

Dragi naši ljudi, nažalost, zbog hitne Aleine operacije slepog creva, prinuđeni smo da odložimo izlazak albuma i promociju koja je zakazana za sutra. O novom datumu izlaska albuma i datumu promocije ćemo vas blagovremeno obavestiti. Hvala na razumevanju – napisao je Polumenta.

jwei

Živote moj, sedim u praznoj sobi u bolnici, a ti na operacionom stolu. Otkucava ponoć i dan kada sam te pre 7 godina donela na ovaj svet. Eto, šta ti je život… Ti si naša najhrabrija devojčica, naš pobednik. Iz ovoga ćemo izaći još jači, a kako ti kažeš da si škorpija, a škorpije su opasne- napisala je Dadina supruga u storiju koji je podelila, dok su im pratioci uputili poruke podrške.

kd 1

Podsetimo Dado sa suprugom Ivonom ima ćerke Aleu i Aliu, a iz veze sa Anamarijom Kikoš ima sina Dorijana.

BONUS VIDEO- Zvezde Granda Promo- Emisija 06:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.