Nije ni slutio smrt: Poslednji snimak Šabana Šaulića sa krsne slave, Zorica Brunclik i on nikad veseliji (VIDEO)

poslednji snimak sabana saulica sa slave

Poslednji snimak sa slave Šabana Šaulića govori da legenda narodne muzike nije ni slutio da će samo mesec dana od Svetog Jovana, celu porodicu zaviti u crno.

Šaban Šaulić je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, koju je doživeo posle nastupa u Bilefeldu u klubu 2019. godine.

Samo mesec dana pre tragedije, kralj narodne muzike proslavio je Svetog Jovana, okupivši kolege, prijatelje i kumove u svom domu na Dedinju. Među njima su bili Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš koji su uz domaćina bili i najveseliji gosti.

snimak sa slave sabana saulica

Grand je došao u posed do sad neobjavljenog snimka sa slave Šabana Šaulića koji govori da nije ni slutio smrt.

Snimak sa slave Šabana Šaulića, Zorica i on nikad veseliji! Pogledajte video

Uz pesmu „Barabar“ njihove koleginice Jane Todorović, kumovi Zorica i Šaban zaigrali su i zapevali, dok ih je Kemiš uz osmeh posmatrao i snimao mobilnim telefonom.

-Ajde, kume – povikao je Kemiš, a Šaban je igrajući dodao da ne voli „barabarske“ pesme, tvdreći da ni sam nije baraba.

-Mnogo je lepa žena – dodala je Zorica aludirajući na Janu, dok je u pozadini išao njen hit uz koji su kumovi imali i specijalnu koreografiju.

snimak sa slave sabana saulica zorica i saban

Snimak sa slave Šabana Šaulića na kojoj je kralj narodne muzike zaigrao kao nikad do tad, pogledajte u videu iznad fotografije.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

zorica i saban igraju

Podsetimo, Grand je nedavno objavio snimak sa slave na kom je Šaban bio u društvu legendi narodne muzike, među kojima je bila i Aleksandra Prijović.

Kako je tokom života uživao u vrhunskim interpretacijama, a zbog istih padao i u sevdah, kralj narodne muzike imao je veliko poštovanje i prema mladim pevačkim nadama i osim što je za njih bio autoritet, umeo je da im ukaže poverenje i pozove ih da svojim glasom i talentom upriliče svaku njegovo porodičnu proslavu.

Pogledajte snimak sa slave Šabana Šaulića na kom mu je na uvce pevala Aleksandra Prijović

Naime, porodica Šaulić davne 2016. godine proslavila je slavu u intimnoj atmosferi novog porodičnog doma na Dedinju, a slavlju su prisustvovali najbliži prijatelji i saradnici među kojima su bili Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Saša Popović sa suprugom Suzanom Jovanović, Đani, kao i Lepa Brena i Aleksandra Prijović.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić/J.Jović