Login/Registracija

Cakana: „Muž troši više para na kozmetiku od mene, pa ne treba da bude zarastao kao vampir“

Iako je uobičajeno da dame troše više sredstava za proizvode i tretmane u oblasti kozmetike, u slučaju pevačice Dragice Radosavljević Cakane i njenog supruga Nebojše Negića situacija je obrnuta.

-Moj muž voli da se doteruje, on je uvek sređen, u odelu, i on je jedan zgodan muškarac – rekla je Cakana i objasnila:

-Na garderobu više novca trošim definitivno ja, ali mislim da on troši više novca na kozmetiku od mene, verovali li ne. Ja odem kod kozmetičarke i možda i potrošim više, ali on stvarno vodi računa o tome. Na kraju krajeva izuzetno cenim i poštujem ljude koji vode računa o sebi i svom izgledu. Muškarci i treba da budu negovani. Zašto bi sada muškarac trebalo da bude zarastao kao vampir?! On je uvek sređen i tamo gde se on pojavi posle toga mesec dana miriše soba – istakla je Cakana.

Pevačica je otkrila i da je ranije bila ljubomorna, ali da je to daleko iza nje.

-Naravno da sam nekada bivala ljubomorna, pa kakav bi to bio odnos da nema toga?! Mi sada nemamo taj problem, ipak smo u nekim godinama. Ponekad me neke situacije izvedu iz takta, ali da ja danas pomislim da li je možda on negde, to ne. Više ne razmišljam na takav način. Kako se dolazi do tog nivoa odnosa ne znam, ali smatram da najpre treba čovek sa samim sobom da raščisti neke stvari. Ja prosto idem tom logikom da mu verujem i ne opterećujem se sa tim pitanjima – ispričala je Cakana i dodala da više nema nikakvih dilema u odanost svog supruga.

-Dešavalo se ranije da se pojavi kod mene sumnja ukoliko mi se na primer ne javi na telefon, ali danas više nemam taj trip – iskreno je priznala pevačica u emisiji Grand magazin.

Pogledajte šta je još rekla Cakana u VIDEU ispod.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen,
Autor: A.Dačić