Login/Registracija

Naš pevač RADI KAO ŠANKER u Španiji: Započeo biznis, pa DOŽIVEO KRAH: „NISAM MOGAO DA ZARAĐUJEM“

316132830 1076920647038367 7679563880742629014 n

Glumica Tamara Dragičević je juče putem Instagrama pokazala kako naš pevač i sin člana „Ju grupe“ Dragog Jelića, Aleksa Jelić, radi kao šanker u Barseloni. Glumica ga je oduševljeno snimala, a on je bio vredan i spremao joj piće po želji, dok je javnosti poznato da Jelić već dugo živi u ovom španskom gradu.

Muzičar i baletski umetnik preselio se pre nekoliko godina u Barselonu, gde je zajedno sa sestrama od strica otvorio restoran, ali je već na početku poslovanja doživeo veliki peh. Naime, nakon samo tri nedelje morao je da zatvori lokal zbog pandemije korona virusa, te je bio onemogućen da zarađuje.

aleks

Nakon višemesečnih radova restoran je otvoren 24. februara u srcu Barselone. Radio je samo tri nedelje jer je od 14. marta, dana kada je proglašeno vanredno stanje, zatvoren kao i svi drugi ugostiteljski objekti – kazao je on 2020. godine.

Aleksa je zajedno sa sestrama uložio veliki trud i novac u ovaj biznis.

U određenim godinama se vuku i određeni potezi. Ništa nisam zamenio, jer jednom pevač, ceo život pevač, jednom baletski igrač, ceo život igrač. Samo sam na postojeće dodao još jednu moju mogućnost, a to je mala porodična manufaktura – govorio je Jelić.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić