Ivana Nikolić: „Muškarci mi ne prilaze, ne znam šta se dešava“ (VIDEO)

311783994 2361898997299030 6929755037768648814 n

Dojučerašnja članica grupe Hurricane Ivana Nikolić otkrila je da ne veruje narodnim verovanjima da se u Novu godinu ulazi sa crvenim rubljem na sebi, zbog čega i dalje nema udvarače.

-Nisam probala tu tradiciju, verovatno zbog toga ni momka nemam – rekla je Ivana koja je uprkos tome što važi za seks bombu i dalje sama.

Ne znam šta se dešava. Stvarno nemam udvarače, nemam ni momke koji mi prilaze, niti neke koji mi šalju poruke – dodala je zgodna pevačica.

Muškarci na nastupe dolaze zbog njene atraktivnosti, a u javnosti je često povezivana sa brojnim moćnim muškarcima.

-Stvarno ne znam gde ću sa svim tim parama i stanovima. Nikada nisam davala komentare na takve objave. Prosto živim potpuno normalno i nisam neko ko se pravda jer nemam ni stanove ni automobile koje bi sad trebalo da prijavim. Tako da ništa od takvog muškarca. Nisu mi novine promenile život. Nemam ni starijeg ni mlađeg pored sebe – iskreno je konstatovala Ivana.

e60a0bbcfc72e7d1f9f0ff882802fb0df6e0c0ce

Pojedine pevačice smatraju da brak i deca mogu da im ugroze karijeru. Lepa „uraganka“ ne deli to mišljenje.

-Ne plašim se ničega u tom smislu. Volim i brak i decu, ali trenutno nemam vremena za to. Fokusirana sam na karijeru ali ne bežim od toga. Kada dođe doći će. Mislim da ne treba da se ostavi karijera u zamenu za dete, smatram da sve to može da se postigne, pogotovo ako to voliš, a ja sam osoba koja zaista voli decu tako da mi to uopšte ne bi palo teško – izjavila je Ivana.

Više o planovima atraktivne pevačice pogledajte u VIDEU.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: A.Dačić