PRIZOR ZA POŽELETI: Prijin sin „kupio“ Bobu Živojinovića, ponosni deka ne može da se odvoji od unuka (FOTO)

IMG 98261a2324c0519929cc0efe2a651a5f V 1

Samo dan nakon što je napravio pravi šou kada se pojavio na koncertu svoje majke Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni, mali Aleksandar Živojinović pokazao je da uživa u pažnji kojom je obasut.

Ponosni deka Boba Živojinović držao je u naručju svog unuka, a količina emocija bila je tolika da njih dvojica nisu želeli ni jednog trenutka da se razdvoje.

IMG 29afe79eedbea5eddeec1ee2b8f8ae74 V 1

Njima se odmah pridružila i Brena, a neočekivanom foto-sešnu pridružio se i Brenin i Bobin najmlađi sin Viktor, inače Aleksandrov stric, kao i još jedan prijatelj.

prija sin koncert zagreb

Vesela atmosfera vladala je tokom ovog neformalnog porodičnog skupa, a mnogi još prepričavaju Aleksandrovo pojavljivanje na sceni prethodne večeri, kada je svojom ljupkošću kupio čitavu zagrebačku Arenu a osvojio je i nagradu -plišanog medu kojeg mu je uručila majka.

BONUS VIDEO: Prijin sin napravio šou iza scene

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić