Nakon što je oborila sve rekorde u Zagrebu, oglasila se Aleksandra Prijović: Njene reči kidaju srca (VIDEO)

Nakon sto je oborila sve rekorde u Hrvatskoj oglasila se aleksandra Prijovic 3
Oglasila se Prija nakon Zagreba

Nakon što je u Zagrebu oborila sve rekorde sa pet rasprodatih koncerata, regionalna zvezda Aleksandra Prijović oglasila se danas na društvenim mrežama gde je sumirala utiske.

Ona se javno uz video sa petog koncerta zahvalila publici na nezaboravnim momentima koje će kako je priznala pamtiti do kraja života.

Nakon što je oborila sve rekorde u Zagrebu, oglasila se Aleksandra Prijović

Nakon sto je oborila sve rekorde u Hrvatskoj oglasila se aleksandra Prijovic 2
Oglasila se Prija nakon Zagreba

– Hvala vam za pet nezaboravnih i prelepih noći… Hvala na gostoprimstvu, hvala što ste svaku pesmu pevali uglas, hvala na svakom osmehu i suzi. Volim vas – napisala je Aleksandra uz video sa poslednjeg koncerta.

Podsetimo, Prija je sinoć u emotivnom govoru pre punom Arenom u Zagrebu priznala da želi još koncerata u Hrvatskoj.

-Jako sam srećna i ponosna! Ja jesam mlada, ali sam se trudila da snimam što bolje pesme i da vas nikada ne izneverim. Da sve ono što radim, radim srcem jer ovaj posao volim najviše na svetu, ali uvek kažem bez publike koja te voli ništa ne bi bilo moguće – rekla je ona i dodala:

-Svako veče kažem milion puta hvala, ali to je zaista najmanje što mogu da kažem kada vas vidim. Hvala za svaku kupljenu kartu. Hvala svakome ko je odvojio vreme i došao na moj koncert. Samo želim da znate jednu stvar, čujem vas. Hoću i ja šestu i sedmu i desetu Arenu.

Oglasila se Prija nakon Zagreba

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Aleksandra Prijović koncert Zagreb

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković