Vesna Šuša nije imala za lek, radila u kuhinji da bi preživela, a danas ruši sve prepreke: „Ostvarila sam svoj najveći san“ (VIDEO)

Screenshot 2023 11 17 133303

Vesna Šuša u Australiji poznatija kao Kobra, proslavila se učešćem u emisiji „Nikad nije kasno“ u koju je došla kako bi svojoj bolesnoj majci ispunila životnu želju da je gleda i sluša na velikoj sceni.

Iako joj je oduvek bio san da peva, tek u poznim godinama rešila je da sruši sve životne prepreke i ostvari ono o čemu je dugo sanjala. Posle dužeg odlaganja nekadašnja frizerka i učesnica takmičenja veterana vratila se na scenu i to sa prvom autorskom pesmom pod nazivom „Sve me boli“.

Pevačica nikad nije krila da joj je na samom početku bilo teško, a najteže kada je usled rata u Hrvatskoj ostala bez ičega.

Screenshot 2023 11 17 133333
Vesna Šuša

Nemaština u kojoj se njena porodica našla bile je okidač da od frizerke postane pevačica.

– Najteže je bilo te ’95. kada smo u Oluji iz Zadra izbegli u Vršac. Muž, pokojni svekar, svekrva i ja nismo imali dinara ni za lek. Tako ja krenem da tražim posao po frizerskim salonima i pošto me niko nije poznavao, svi su me redom odbijali. Jedna gospođa me je čak izveđala rečima ‘Šta se došli, ko vas je zvao, ni mi nemamo posao’. Tada sam plačući izaša iz tog salona i osećala da gubim tlo pod nogama – ispričala je Vesna svojevremeno za Grand i otkrila da joj je jedan čovek ipak pružio ruku spasa.

Screenshot 2023 11 17 133421
Vesna Šuša

-Sa suzama sam pripšla nekom kiosku gde je radio momak od 16 godina. Pitao me je što plačem i ja mu odgovaram da tražim posao da prehranim familju i da su me svuda odbili. On mi kaže ovako: ‘Moj ćale drži kafanu i traži radnicu u kuhinji, hoćeš li da radiš kod nas? Ja ću ti pomoći’. Naravno da sam pristala, zahvalila mu se do neba i uveče sa ljudima koji su isto izbegli iz Zadra dođem u kafanu kod kog spasitelja Borislava Miljkova i njegove divne supruge Slađane– rekla je Vesna koja je zahvaljujući ovom čoveku i počela da peva.

-Čim me je video odmah mi je rekao: ‘Je l’ , bre, gde da tebe sakrijem u kuhinju, umeš li da pevaš?’ i dade mi mikrofon. Tako me je nagovorio da umesto da osam sati radim u kunjihi za 15 dinara, ja za četiri sata uzmem od 20 do 100.  Na taj način se ostvario moj životni san da postanem pevačica, dok mi je srce krvarilo od tuge zbog svega što smo preživeli– istakla je pevačica koja je nedavno za Grand produkciju objavila novu pesmu „Sve me boli“.

Screenshot 2023 11 17 133348

Njen prvenac za Grand možete da poslušate u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: I. A.