Login/Registracija

Džejla Ramović u problemu, progovorila i o Evroviziji: „Propustila sam neke prilike“ (VIDEO)

Od prvog pojavljivanja u emisiji „Neki novi klinci“, a potom i u „Zvezdama Granda“, Džejla Ramović je postepeno gradila svoj imidž i blistavu karijeru, ne želeći da u bilo kom trenutku poklekne trendovima i komercijali. Ipak, sada je progovorila o problemu sa kojim se skoro svaki pevač, pa i ona trenutno susreće.

Pevačica je za Grand istakla da nikad nije želela da pravi kompomise zarad popularnosti, a progovorila je i o diskografskoj pauzi kojoj su joj mnogi zamerili.

dzejla ramovic u problemu
Džejla Ramović u problemu?

-Smatram da nema potrebe da žurim za bilo čim jer imam 21 godinu i stvarno imam mnogo vremena ispred sebe. Ne kažem da ne moraju veliki koraci da se prave i sada, ali mislim da imam vremena i da sve može da ide polako. Ja sam zadovoljna kako to ide i ponosim se svim što sam do sad uradila i to je na kraju dana to najbitnije. Ja sam sretna sa onim što radim-rekla je Džejla za Grand i dodala da je uvek mnogo truda, rada i ljubavi ulagala u svaki muzički projekat na koji se dugo i čekalo.

Džejla ističe da ima veliku podršku najbližih, ali da odluke o svojoj karijeri donosi sama.

-Najbitnije od svega je da posmatram i slušam mišljenja drugi ljudi, i porodice i publike, ali na kraju kad treba da se odluči pratim isključivo svoje srce. Možda sam propustila neke prilike koje su bile komercijalno dobre, možda neke nisu bile najsjajnije, ali sa svime sam zadovoljna-istakla je pevačica koja je publiku nedavno obradovala duetom sa Henijem.

dzejla ramovic u problemu 3

Saradnja sa njim desila se spontano, a kako kaže, to je samo početak njihove saradnje zbog koje je eksperimentisala sa muzičkim pravcem i iznenadila publiku.

-Odlučili smo se za pesmu koja će biti drugačija od svega što sam do sad radila, iako to možda mom srcu nije draže od „Sparte“ i drugih, ali smatram da je super i da sam se možda približila toj publici kojoj sam bila strana. Mislim da smo odradili super posao. Sada mi je vreme da sebe pronalazim u različitim žanrovima. Kako sam se ja navikla na taj iskorak, tako će se i ljudi navići. Inače volim da pustim da vreme odradi svoje- rekla je Džejla.

dzejla ramovic u problemu 2

Kako godinama važi za miljenicu publike i jednu od najtalentovanih pevačica, zanimalo nas je i da li se zaista oseća kao zvezda.

-To mi je teško da odgovorim. Ako kažem da nisam, reći će da se pravim. Ali nisam, ne osećam se kao zvezda– odgovorila je Džejla i priznala šta joj je ovih dana najveća preokupacija, pa i problem.

-Sada se najviše bavim nastupima, posećujem studije i autore u nadi da ću pronaći nešto novo što ću snimiti. Mislim da je to trenutno svima najveći problem i proces da se nađe odgovarajuća pesma. Iskreno se nadam da ću možda u skorijoj budućnosti da izbacim neki album, to bi mi mnogo značilo. To je svakom pevaču najveći cilj-istakla je ona u emisiji „Grand parada“.

Na konstataciju voditelja Tihomira Tepića da je u budućnosti vidi na Evroviziji, pevačica je odgovorila sa osmehom:

-I ja sebe vidim, ali se ne dešava!

Screenshot 2023 11 17 111855
Džejla Ramović u problemu zbog krize autora

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: I. A.