Puklo prijateljstvo Romane Panić i Grandovog voditelja: „Njen bivši momak mi je stavljao pare u džep, slao vozača po mene“

IMG eceb536cdba7d2169d35662039a1be08 V

Pevačica Romana Panić i voditelj Siniša Medić bili su nerazdvojni godinama, ali je ovo veliko prijateljstvo ipak puklo, što je Medić i potvrdio za Grand.

Voditelj je bio uz Romanu kada je imala najteže trenutke sa Fotosom, a ni njena podrška njemu nije izostajala, a sad je Medić za Grand otkrio zašto se njihovo prijateljstvo raspalo.

Romana je u mom srcu i ono što smo zajedno proživeli ostaće zauvek tajn, ali istina ja da nismo u kontaktu tri godine– priznao je voditelj za Grand i otkrio detalje Romanine ljubavi sa grčkim advokatom Fotosom čiji je bio svedok.

-To je bila ogromna ljubav, toliko turbulentna da nije mogla opstati. Kada god je Fotos dolazio u Beograd, to su bile najluksuznije večere i ludi provodi. Uvek mi je obezbedio privatnog vozača i uvek mi stavljao u džep pozamašnu količinu para i govorio „Hvala ti što si uz moju Romanu“ – istakao je Grandov voditelj.

SINISA MEDIC ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO LUKA ok

Siniša je otkrio i kako je prestalo druženje sa Romanom.

-Romanina priča koja se dešava u Australiji i njeno hapšenje mene je toliko šokiralo i toliko sam bio tužan danima da to ne mogu ni da vam opišem. Bio sam nemoćan da pomognem ali sam je javno podržao i rekao svim medijima da se svojih prijatelja nikada ne odričem i kada je najgore– počeo je Siniša i nastavio:

Nismo bili u kontaktu ali desilo se čudo. Moja rođena sestra mi je javila da se porodila i da je na svet donela sina Aleksu, odmah nakon toga mi zvoni telefon i Romana me zove. Ja joj u tom trenutku kažem da sam postao ujak i da se beba zove Aleksa kao i njen sestrić. Bila je srećna i u tom razgovoru se dogovaramo kako će biti organizovati njen dolazak u Beograd, odnos sa medijima i ona se oko svega složila.

IMG b6e27abbd5758cfc9903427ed03a5ba9 V

Ipak, nelagodna situacija nastupa kada se Romana vratila iz Australije u Beograd i prekršila dogovore sa prijateljem i PR-om.

-Ona stiže u Srbiju i sve se dešava drugačije od dogovora. Prvo je trebalo da ode za Banja Luku, a kasnije da organizujemo press konferenciju i tako sam i rekao kolegama novinarima. Međutim, ona čim je sletela u Srbiju, otišla je u neki kafić i kako je zvao koji novinar, tako bi davala intervjue. Tako me je pozvalo nekoliko kolega i reklo da sam ih slagao– priseća se Medić i nastavlja:

Bio sam u šoku, jer sam ja veliki profesionalac i kako kažem i dogovorimo se, tako i bude. Tog trenutka prekidam komunikaciju sa njom, a ona ubrzo posle toga organizuje press konferenciju sa drugom ekipom, ali ok…

medic tema

Iako više nisu u komunikaciji, Siniša mišljenje o Romani ne menja.

Ja pamtim naše lepe trenutke, putovanja, naše suze i želim joj dobru pesmu i povratak na estradu jer ona je vrhunski vokal. A što se tiče nas, vidi se da svako može bez svakog-zaključuje Medić za Grand.

BONUS VIDEO: Siniša Medić o novitetima u emisiji „Zvezde Granda Specijal“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand/Privatna arhiva,
Autor: I. A.