Login/Registracija

PAPARAZZO Bojan Marović uhvaćen u nezgodnoj situaciji: „Sad sam nadrljao, poreznici će me ganjati“ (VIDEO)

Mnogi su navikli da nose sa sobom brojne neophodne stvari, a pevač Bojan Marović čini se da je rekorder kada je reč o ključevima od kojih se ne odvaja. Tako je kamera Grandovog portala snimila Bojana na Košutnjaku sa potežim svežnjem ključeva, a pevač je priznao da je sad nadrljao.

Ipak, morali smo da ga pitamo da li zna koji mu je ključ za šta i zbog čega nosi toliko ključeva sa sobom.

-Znam od čega je svaki ključ, ali znate li zbog čega ih sve nosim? Ukoliko nisu kod mene i ako ih negde stavim da znam gde sam ih ostavio. U protivnom ih nikada ne bih našao i morao bih da zovem u Podgoricu da mi šalju duplikate – odgovorio je Bojan.

marovic 4

Pevač je naglasio i da su u velikom svežnju svi ključevi različiti.

-Nema ni jednog rezervnog, svi rezervni su kod kuće u Podgorici – pojasnio je pevač, a tolika količina metala navela je mnoge da pomisle kako onposeduje mnogo nekretnina u regionu.

-Sad sam nadrljao, poreznici ima da me ganjaju – našalio se Bojan i dodao: -Ima tu raznoraznih ključeva od svega i svačega ali svi su vrlo funkcionalni.

marovic 5

Pevač je otkrio i bez čega nikada ne izlazi iz kuće, a naveo je i razloge zbog kojih to čini.

-Ključevi. I telefon. To je to, ostalo zaboravljam – rekao je Bojan i priznao šta mu se upravo desilo:

-Dok sam razgovarao telefonom pitao sam ljude gde sviram sada. Ne mogu ja da pamtim sve.

Bojanu u svakodnevnom funkcionisanju pomaže i jedan neobičan gedžet koji drži, logično, uz svežanj ključeva.

marovic 1

-Ovo je vrhunska stvar, najfunkcionalnija od svih ključeva. Da mobilni telefon stavim uz ključeve kada nešto gledam – pokazao je pevač dodatak koji je dobio na poklon i priznao da najpre nije hteo da ga uzme:

-Bio sam u fazonu da mi nije potreban uz sve ove ključeve, ali kada sam shvatio njegovu upotrebnu vrednost, promenio sam mišljenje. Ima moćnu poruku: „beautiful everyday“. Svaki dan mora da bude lep.

marovic 3

Očekivano ili ne, tek motivacionu poruku na ovom jakom privesku Bojan je sam nabavio.

-Kupio sam taj natpis samom sebi. Mimi mi se otkačio i ostalo je ovo, tako da je sad super – pohvalio se pevač i potom otkrio koji je najneobičniji poklon koji je samom sebi nabavio:

-Sebi volim da ugodim. Imao sam neke čudne čaše, iz kojh si mogao da piješ i čaj i kafu istovremeno. To je bilo dosta šašavo. Inače volim da kupujem čaše koje su jedinstvene i kojih nema puno. Čak su mi ljudi i pravili čaše i slali mi ih.

BOJAN MAROVIC LK SNIMANJE 11102023 FOTO MUNJA 57

A kada uzme ključeve u ruke i sedne u automobil Bojan zna gde će publika moći da ga vidi:

-Sad u Crnu Goru, pa posle u Novi Sad. Pa Makedonija. Pa posle Makedonije… (hm) E to ti je to, ne mogu da se setim baš svega.

BONUS VIDEO: Milica Pavlović o kolegama i njihovim tajnama

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Printscreen,
Autor: A.Dačić