Ko je najveća FURIJA u ZVEZDAMA GRANDA? Žiri nikad brže uleteo u studio, nećete verovati koji je razlog (VIDEO)

Pripadnici sedme sile okupili su se i danas ispred Grandovog studija, gde se odvija snimanje najgledanijeg muzičkog šoua, kako bi zabeležili dolazak članova žirija „Zvezda Granda“, napravili paparazzo fotke i ovekovečili stajling i ponašanje čuvene osmorke. Ipak, danas im je to teško pošlo za rukom, jer su poznate ličnosti bile u žurbi zbog zakazanog seta, te su kao furije uletele u studio.

Ali da li znate ko je najveća furija u „Zvezdama Granda“?

ko je najveca furija u zvezdama granda marija 1

Verovali ili ne, danas je to bila Marija Šerifović koja je brzinom munje i u hodu pozdravljajući ekipu fotoreportera, uletela u studio. Mada, „mrtva trka“ bila je između nje i Ane Bekute koja je samo na sekund zastala kako bi ispozirala pripadnicima sedme sile.

ko je najveca furija u zvezdama granda2

I Ceca Ražnatović bila je brza pri ulasku u Grand gde ju je čekala već dobro poznata ekipa kako bi započeli snimanje najgledanije emisije.

Ova slika ima prazan alt atribut; ime njene datoteke je ko-je-najveca-furija-u-zvezdama-granda-1.jpg

Iako je vidno žurila, Cekili je na par sekundi zastala kako bi fotografi mogli da ovekoveče njen dolazak i stajling.

-Vi u jaknama, a ja glumim leto. Napolju je hladno, ali je u studiju pakleno – našalila se ona na račun svog današnjeg stajlinga i dodala da žuri.

ko je najveca furija u zvezdama granda 2

Đorđe David nije se mnogo obazirao na zakazano vreme, pa je lagano parkirao svoj automobil ispred zgrade u kojoj se snimaju „Zvezde Granda“, a nakon što je dobio „packu“ da kasni, ubrzao je korak i bukvalno pohitao ka Saši Popoviću i ekipi koja ga je čekala.

Pa ja sad imam pobednika, tako da je to u redu- našalio se roker na opasku da kasni.

Ni Aleksandar Milić Mili nije mnogo žurio jer je prvi i pre zakazanog vremena stigao na snimanje najgledanijeg talent šoua.

-Direktor uvek stiže prvi – našalili su se fotoreporteri, a Mili se nasmejao i potvrdio da svi članovi žirija danas stižu na vreme.

mili donosi svetski trend u zvezdama granda

Kako je izgledao današnji dolazak svih članova žirija na snimanje „Zvezda Granda“, pogledajte u videu na početku teksta.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: I. Ankić