Login/Registracija

„BITNO MI JE DA NE BUDE PAĆENIK“, Džehva OSULA PALJUBU po muškarcima, pa se dotakla FINANSIJA: „NJEGOVE PARE MI NE TREBAJU“

Ljubavnoj romansi između Teodore Džehverović i Nina Čelebića nedavno je došao kraj, a u javnosti se i dalje spekuliše o razlozima njihovog raskida.

Iako su pevačica i košarkaš planirali da stanu na ludi kamen ove godine, bivši partneri nisu uspeli da pronađu zajednički jezik i prevaziđu probleme sa kojima su se suočili nakon čega su se i otpratili sa Instagrama i obrisali sve zajedničke fotke.

Teodora je danas odgovarala na pitanja fanova, među kojima se pojavio pitanje koje kriterijume treba da zadovolji njen dečko.

Kod dečka gledam da na prvom mestu ne bude paćenik kojeg svaka malo lepša devojka može da ima. Da bude pažljiv, da gleda na budućnost isto kao ja, da razume moj posao. Da bude svestan koga ima pored sebe. Bitno mi je, naravno, da bude ostvaren i zadovoljan sobom– istakala je pevačica, a zatim se osvrnula i na finansijski momenat.

Pare od muškarca mi ne trebaju, jer ne postoji to što ja ne mogu da stvorim i radim na tome da budem potpuno nezavisna žena kada su materijalne stvari u pitanju, zbog toga od muškarca tražim sve ostalo– zaključiala je Džehva.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić