TRLJAMO OČI I UŠI ZBOG NERMINOVOG POTEZA na turneji: OVO ŠTO JE URADIO NA NASTUPU NIKO NIJE OČEKIVAO, publika vrištala od šoka i sreće (VIDEO)

NERMIN HANDZIC ZG FOTO MUNJA 122

Nermin Handžić i Viki Miljković početkom meseca otputovali su u Ameriku gde su nakon niza uspešnih nastupa koje su održali krajem prošle godine, nastavili svoju turneju.

Koliko su obožavani „preko bare“ svedoči činjenica da se za svaki njihov koncert traži karta više, a snimci sa istih samo se nižu na društvenim mrežama uz milionske komentare i pohvale za spektakl koji pripređuju za ljude sa naših prostora.

viki i nermin

Iako je Nermin poznat kao vrsni izvođač narodne muzike, on je mladić koji prati trendove pa je tako na iznenađenje mnogih u svoj repertoar uključio i aktuelene hitove naših repera.

Orili su se hitovi uz koje je publika pevala i igrala sve vreme, a momenat koji je sve pozitivno šokirao bio je kada je pobednik izveo numeru „Crno oko“ od Nućija uz koju je nastao pravi trans.

Podsećamo, Viki je nedavno za naš portal govorila o tome kako joj je drago što su njen sin i Nermin postali jako dobri prijatelji.

U jednom trenutku sam ušla i vidim da Andrej koji inače ne sluša puno muziku, repuje sa Nerminom. On inače kao pripadnik ove „nju ejdž“ generacije i novijeg trenda sluša Zeru, Vojaža i Nućija.

VIKI MILJKOVIC I NERMIN HANDZIC ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO LUKA 32 ok 1

Međutim ubrzo je za Viki usledilo iznenađenje kakvom se uopšte nije nadala.

-Nakon pola sata sam ponovo ušla u sobu, a Andrej sluša Safeta Isovića i sevdalinke. Bila sam šokirana! Ko je na koga šta preneo?! – ispričala je pevačica kojoj je drago što su postali sjajni drugovi uprkos različitim muzičkim preferencijama.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić