Login/Registracija

U javnosti sa osmehom, a realnost je potpuno drugačija: Nakon borbe za potomstvo, TRUDNU PEVAČICU OSUDILI: „Plakala sam u svoja 4 zida, BILO ME JE SRAMOTA“

Nakon teške borbe za potomstvo, Marija Mikić prošlog leta se po prvi put ostvarila u ulozi majke, da bi posle samo četrdrdeset dana saznala da je ponovo u drugom stanju i da će mezimica Đurđa dobiti pojačanje.

Imajući u vidu zdravstveni problem zbog koga se suočila sa čak tri spontana pobačaja Marija je vest o novoj trudnoći prihvatila kao blagoslov. Pre prve trudnoće Marija je imala čak tri pobačaja, a da razlog za to nije znala.

U jednom trenutku drugarica me uhvatila za ruku i rekla: ‘Zašto ne uradiš test na trombofiliju?’ Ja sam rekla da meni niko nikad nije rekao za to– priseća se Marija i dodaje

Kada sam saznala, to je bio ključ problema. Onda smo krenuli sa terapijom i odmah smo uspeli da održimo trudnoću – objašnjava pevačica i dodaje da je pre prve trudnoće imala tri spontana pobačaja koja je izazvao poremećaj zgrušavanja krvi, trombofilija.

I dok je uvek svima delovala kao da nema nikakvih problema u životu, pevačica priznaje da je samo ona znala koliko joj je bilo teško u tim momentima.

Bilo me je sramota. Dok ne sedneš sa nekom ženom i kažeš tako nešto, ona ti neće reći sama, nego će tek tada reći: ‘I meni isto.’ Samo kada se ljudi poistovete sa nekim otvoriće se o nekom svom problemu – kaže Mikićeva kojoj je u početku bilo teško da priča o tome kako je plakala u svoja četiri zida javno, jer bi, kako kaže, na taj način skenula pažnju sa svog rada i muzike.

Kada je saznala da je ponovo u drugom stanju, Marija se suočila sa osudom društva, pa je, pored zdravstvenih problema sa kojima muči muku morala da se suoči i sa negativnim komentarima na drzuštvenim mrežama.

Koliko moraš biti nesrećan da ženi tako nešto napišeš, pogotovo ženi koja je u drugom stanju. Da li oni znaju kroz šta sam prošla? Da li oni znaju koliko sam plakala? Da li oni znaju koliko sam puta molila Boga da sve bude kako treba – istakla je Marija u emisiji „RTS Ordinacija“.

Marija je u istoj emisiji priznala da je čak bila i u maloj depresiji, jer nije mogla da uspostavi laktaciju, ali je nakon razgovora sa lekarom shvatila da je samo „srećna mama, dobra mama“ i da njenoj bebi neće ništa nedostajati uprkos svemu.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić