Ćemo prošao kroz golgotu: „Krio sam od svih da sam bolestan, nisam hteo da me žale“ (VIDEO)

CEMO ZGS SNIMANJE 31052023 FOTO LUKA 17 ok

Nakon gotovo tri godine pauze pevač Amel Ćeman Ćemo na velika vrata vratio se na scenu sa novom pesmom, a za Grand je objasnio zbog čega je doneo ovu odluku.

Poslednja pesma koju sam objavio bila je pre tri godine, pesma sa Indirom Radić. Zatim je usledila korona, pa moji problemi sa zdravljem. Novu pesmu sam odabrao i pre nego sam je čuo. Verovao sam saradnicima, nisam se pokajao i sada se osećam kao da je svet pod mojim nogama – istakao je pevač.

CEMO ZGS SNIMANJE 31052023 FOTO LUKA 32 ok

I dok se brojne poznate ličnosti utrkuju ko će imati skuplju i bržu mašinu, pevač ponosno vozi smarta, a njegova korpulentnost ga u tome ni malo ne ometa.

-To je moj ljubimac, moje sokoćalo. Ne bih ga dao ni za šta. Smart je čak iz 2002. godine, uopšte nije mlado auto, ali ja ga obožavam. Kupljnen je upravo za potrebe mog posla. Svugde može da se parkira, ne moram oko toga da brinem. Sazreo sam i trenutno mi automobili nisu prioritet u životu – objasnio je Ćemo.

cemo cmeo

Tokom razgovora za Grand pevač je progovorio o zdravstvenom problemu koji je na svu sreću uspeo da reši.

Bogat sam što se tiče prijatelja, izgradio sam prijateljstva i mnogo mi to znači. Čak sam i od porodice krio zdravstveno stanje jer nisam želeo da ih opterećujem. Nije mi bilo potrebno da me neko žali. Znao sam da ću se izboriti sa problemima. Posle sam otišao u jednu emisiju gde sam sve ispričao, a to sam uradio kako bi podstakao ljude da brinu o zdravlju i na vreme rešavaju probleme – rekao je pevač za Gradn.

Ceo intervju poslušajte u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk