Ni Džej Lo ne može da joj parira: Poznata pevačica odabrala bidermajer od dijamanata, niko ga nije uhvatio

IMG 3624

Venčanje je poseban dan u životu svake žene, a mnoge od njih o tom danu maštaju od detinjstva, zamišljajući svaki detalj proslave.

Upravo takav slučaj bio je i kod pevačice Biljane Sečivanović koja se potrudila da priredi gala svadbeno veselje, a o njenoj venčanici i bidermajeru se pisalo danima.

IMG 3730 1

Biljana se potrudila da sve izgleda glamurozno na njenom svadbenom veselju 2021. godine te je svaki detalj bio nesvakidašnji, pa čak i bidermajer.

Običaju kažu da mlada može da poseduje i dva bidermajera, jedan za bacanje neudatim devojkama, a drugi za fotografisanje.

Upravo za to se opredelila Biljana Sečivanović koja je specijalno kreiran bidermajer od dijamanata i cirkona, koristila samo za fotografisanje te nijedna devojka nije imala sreću da ga uhvati.

IMG 3744
IMG 3729

Čini se da pevačica dinara nije žalila, budući da je imala promenila čak dve venčanice, a svadbenom veselju prisustvovala je gotovo cela estrada.

f180dc2efe37daeb9e0c4c7fcba81615d7fb3180

S obzirom da je želela da njeno venčanje bude nesvakidašnje, Biljana je u dogovoru sa suprugom Aleksandrom, odlučila da umesto luksuznog automobila u crkvu stigne kočijom.

-Da sam znala da je ovako teško, pozvala bih nekog drugog da organizuje venčanje. Mislili smo da sve možemo sami, već smo se umorili, ali isplati se. Jedva čekam da uđemo u salu koja je klimatizovana i onda žurka do fajronta- rekla je za Grand tom prilikom.

7cfd575a2e25f84da14ec3fc6508382e00d5f82e

BONUS VIDEO: Svi detalji svadbe Darka Lazića

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Autor: J. Jović