Haris Džinović konačno progovorio o novoj devojci, dotakao se i Meline: „Ne mogu to da sprečim“

haris i melina

U javnosti se nedeljama unazad govori o razvodu Harisa Džinovića i Meline, a pevač je rešio da ponovo progovori i otkrije da li se kaje zbog iznošenja ‘prljavog veša’ nakon razlaza.

Mnoge njegove izjave postale su viralne na društvenim mrežama, a kako on trdi to ga apsolutno ne zanima budući da nije aktivan korisnik.

Taman posla. Ja ne mogu da sprečim to što ljudi pišu. Da li sada neko ismejava, da li priča nekakve priče, nit pokušavam da sprečim to niti mogu- rekao je Haris za Blic.

melina i haris 1 1 768x525 1

Na pitanje da li je preboleo razvod, pevač je sa sigurnošću poručio:

-Ma neću uopšte da razgovaram na tu temu, to me ne zanima. Nit’ sam bolovao, nit’ sam mogao šta da prebolim!

Uprkos raznim spekulacijama, Džinović ističe da njegov privatni život nije uticao na posao, što je najbitnije.

Ništa se nije promenilo u nastupima. To je između četiri zida. Pa celi Beverli Hils se razveo i šta sada- rekao je pevač u razgovoru za Blic i osvrnuo se na navode da ima novu devojku.

– Da imam ona bi bila večeras sa mnom ovde- istakao je on tvrdeći da ne postoji mogućnost da izgladi odnos sa bivšom suprugom.

HARIS DZINOVIC NNK SNIMANJE 04042024 FOTO MUNJA 34 ok 3

BONUS VIDEO: Haris Džinović doneo važnu odluku nakon razvoda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/Ivan. V,
Autor: J. Jović