Barbike otkrile da su KORISTILE to što toliko liče, a kad urade ovu stvar SVI MISLE DA SU U SVAĐI! (FOTO)

Slađana i Suzana Vasić, poznatije kao Barbike koje su veliku popularnost stekle pojavljivanjem u „Zvezdama Granda“ postale su prave miljenice publike i rade punom parom, a kako su ispričale ljudi ih često mešaju, što su one i jedno vreme koristile, a sada su objasnile i kako.

– Jesmo, šalile smo se dok smo bile mlađe… Pomešaju nas ljudi, pa i naš otac nas nekad pomeša i ne zna koja je koja… – rekle su one u emisiji „Grand magazin“ i dodale:

eb3dc8ba6fd343fde6eaa2a211bfb829993ac7cc

– Nismo o tome razmišljale, narod je navikao ovako na nas da budemo isto obučene, kad dođemo tako različite onda nije to to i odmah nas pitaju šta se desilo, da li smo se posvađale… Sve se dogovaramo i idemo u šoping zajedno.

Podsetimo, nedavno su publiku obradovale novom pesmom pod nazivom „Raj“, a sad su priznale da im odlazak u studio uopšte ne pada tešk, za razliku od njihovih kolega. 

790ed7da241cb3a0fc472802b931b30789d661ac

Kažu da uopšte nisu izbirljive kada je reč o odabiru novog hita, kao i da dosledne muzičkom žanru koji od učešća u „Zvezdama Granda“ preferiraju.

– Nije nam teško da odaberemo pesmu, jer je svaki put osetimo i znamo šta je dobro za nas i za našu publiku. Nikad ne eksperimentišemo, to što nam leži, to je to, to i snimamo – istakla je Slađana i dodala da na nastupima ipak pevaju sve žanrove, čak i ovaj najnoviji koji mnoge starije generacije ne razumeju.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: D. Bukovčić