Barbara Bobak progovorila o susretu sa Darkom Lazićem: „Nemam mržnju prema njemu“

BARBARA BOBAK ZGS SNIMANJE 07022024 FOTO FILIP 47

Pevačica Barbara Bobak oštro je demantovala glasine da je sa Darkom Lazićem bila u vezi kako bi se izreklamirala i izašla iz javnosti.

Barbara se osvrnula na nekadašnju vezu sa Darkom Lazićem, i otkrila kakve je ona bila prirode, kao i u kakvim je odnosima danas sa kolegom i bivšim partnerom.

3bec14f17ca4a784083ca1b2629ac2cfe9d769aa


– Ne možeš ti nikoga da nateraš da bude sa tobom. Mislim da je on dovoljno dugo na estradi da može da provali kad neko hoće da se okoristi o njega. A i ta veza ne bi toliko dugo trajala da bi bilo baš tako kako se priča. Ja ne mogu da se borim sa tim šta ko kaže i šta ko misli. Šta god da uradim, postojaće ljudi koji će tvrditi da sam bila iz koristi – objasnila je Bobakova za Hype TV, pa dodala:
– Najveću popularnost sam dobila posle.

Karleusa mi je rekla da sam mjaukala Barbara Bobak iskreno o Zvezdama Granda Izblamirala sam se i prezivela VIDEO 2

Barbara je objasnjiola i da sa Lazićem više nema nijednu dodirnu tačku.
– Nikada se nismo sreli više. Nemamo dodirnih tačaka više, nemamo decu…. Kada bi ga negde srela javila bih mu se, pa što da ne. Pa nemam ja mržnju prema njemu niti bilo šta. Čula sam da čeka treće dete, evo čestitam mu javno. A ne mogu nikako da mu pošaljem sms jer nemam njegov broj. Čak i da uzmem sada njegov broj, ne bih mu slala ništa jer nema potrebe za tim – rekla je Barbara za pomenuitu televiziju i otkrila da je i dalje sama i bez emotivnog parnera, jer joj momci koji joj se udvaraju šalju ne tako inspirativne poruke. Kaže kako je pozivaju na piće i kafu ali da se niko još uvek nije dovoljno potrudio da je zaintrigira i da joj privuče pažnju.

BARBARA BOBAK ZGS SNIMANJE 07022024 FOTO FILIP 32 ok 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Barbara Bobak otkrila kakve poruke dobija

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.D.