Login/Registracija

Barbara Bobak otkrila KAKO sklapa dogovore sa muškarcima (VIDEO)

Barbara Bobak u polsednbje vreme radi punom parom i često se nalazi u muškom društvu koje obično i čini većinu kada je o muzičarima reč. Pevačica se uvek trudi da bude drugar i da se zajednički dogovara sa kolegama kako da provedu slobodno vreme, ne želeći da joj se zbog toga što je devojka izlazi u susret i da njena bude glavna. Sada je na društvenim mrežama i pokazala kako se prave dogovori oko odlaska na jednu zabavnu aktivnost.

-Jedna od prednosti bivanja jedina ženska osoba u društvu su stvari poput ove: Znači meni se i kliza i kugla, tebi se Nešiću kugla, Stefanu se isto samo kugla. Znači, logično, ići ćemo i na jedno i na drugo – rekla je Barbara na snimku pokazavši kako jednostavno sklapa dogovore putem glasovnih poruka.

Pevačica se nedavno našla i na meti kritika svojih komšija jer navodno u svom stanu proizvodi previše buke, što je ona oštro demantovala tvrdeći da veoma malo vremena provodi u svom domu zbog čestih angažmana koje ima poslednjih nedelja. Skoro je osvanula i informacija kako je Barbara u navodnoj vezi sa jednim oženjenim muškarcem, na šta je pevačica izjavila.

-Kako da ne, ne znam samo kada sam stigla sve to! Čula sam da smo od avgusta meseca zajedno, čitala sam da me je udara po zadnjici pred ljudima, Bože me sačuvaj. Budalaštine, nema šta da mi se se nalepi, pa kao ajde da pustimo nešto možda se primi, ali nije, više sreće drugi put – poručila je Barbara tada.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić