Kosmajac POKIDAO Šabanov hit, pohvale samo pljušte: „Ponosan sam, doveo si se u red“ (VIDEO)

IMG 4284

Mladog pevača Stefana Petrovića Kosmajca publika je upoznala u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ pre nekoliko sezona.

On je tada bio u timu Viki Miljković, a napravili su odlučan rezultat. Nakon takmičenja, on je nastavio da gradi svoju karijeru, pa sada redovno nastupa na proslavama i veseljima.

Kako važi za jednog od najboljih pevača narodne muzike koji se pojavio u ovom takmičenju, Žika Jakšić mu je sada pružio priliku da se pojavi i u emisiji „Nikad nije kasno“.

Mladi pevač je u nekoliko epizoda pevao prateće vokale veteranima, ali je imao i nekoliko solo nastupa. Na samom početku sinoćne emisije, on je otpevao čuveni hit Šabana Šaulića „Karljice moga srca“ i otvorio je emisiju na najbolji mogući način.

Kada je zavšio nastup, Žika je imao jednu poruku za sve gledaoce, ali brojne pohvale na Stefanov račun.

IMG 4289

-Sada da vam kažem Stefan Petrović Kosmajac i vi ukucajte na Guglu, videćete jednog momka koji ima 120 kilograma. Koji je onvako nabubrio na sve strane, ali prošle godine si bio ove u žiriju, tada si već ušao u fazu mršavljenja. Mi smo imali ozbiljne razgovore po pitanju nekih tvojih poroka – rekao je Žika, on je odgovorio:

-Jeste imali smo razgovore i po pitanju toga i po pitanju kilaže. Uz vašu pomoć, Grand produkcije, tebe Žiko posebno sam ja sada ovo što jesam.

Žika je izneo i neke detalje, a priznao je koliko je ponosan na Stefana i sve ono što je on postigao do sada i što će tek u budućnosti postići.

-Moram da te pohvalim, doveo si se u red. Stvarno mi je zadovoljstvo i ovo ti je nagrada i hvala ti što si došao – poručio je Žika.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković