POPOVIĆ TVRDI: „Aca Lukas je iz Zvezda Granda otišao u dogovoru sa tadašnjim menadžerom, isključivo zbog svojih ličnih interesa“

ipiccy image 2023 02 20T125400.961

Nakon priče koja se pojavila u medijima kada je kandidat Dušan Vukadinović izjavio da mu je Snežana Đurišić tražila novac da bi prošao u naredni krug takmičenja, oglasio se i Aca Lukas.

Naime, pevač je podelio objavu na kojoj je pisalo da je iz žirija otišao zato što je video da se takmičarima traži novac da bi prošli dalje.

Na ovakve tvrdnje nije mogao da ostane imun Saša Popović koji se odmah oglasio i otkrio tačan ralog zbog čega je Lukas napustio žrii.

-Aca Lukas je iz Zvezda Granda otišao u dogovoru sa svojim tadašnjim menadžerom, isključivo zbog svojih ličnih interesa. Laž je da je ikada otišao zbog problema u našoj emisiji, laž je da se ikada posvađao sa mnom, laž je da su Zvezde Granda takmicenje u kome je bilo ko uzeo novac od takmićara.Sve ovo on odlično zna, samo, opet iz svojih ličnih interesa govori neistinu – poručio je Popović.

ipiccy image 2023 02 20T153818.124

Podsetimo, Saša je danas gostovao u jednoj emisiji gde je objasnio šta se zapravo dogodilo na snimanju koje se pominje u medijima, a priznao je da je Snžana Đurišić ostala u šoku kada je čula ovakve sramne navode.

-Moram da kažem, taj dan smo ranije počeli emisiju jer je Snežana upravo imala obaveze uveče. Ona je bila na probi, on nije hteo da peva, nešto je izvoljevao kaže da smo mu stavili neki tjun na mikrofon. Pitao sam ljude, 50 radnika radi na realizaciji emisije, sve su proverili, to ne stoji i nije moguće da se desi, gluposti. Kada je pevao na probi, Snežana mu je samo rekla, pevaj kako smo se dogovorili i to je sve. Kada je pevao u baražu, ispao je, samo ja dosnosim odluku ko ide dalje. Niko iz žirija ne utiče na to ko će proći u baražu. Snežana me je pozvala to veče kada se zavšio baraž, pitala me kako je prošao ovaj mali moj kandidat. Ja sam joj rekao da je ispao, a ona mi je rekla koliko mesta ima za vraćanje i ako bude bilo mesta, ona bi volela da se on vrati – rekao je kreativni direktor Granda danas.

331822119 1600296290483697 8588437861117518133 n
Instagram/aleksandarvusanovicofficial
Foto: Z.K.Munja,
Autor: Grand