„Bilo je užasno, nisam to mogla da izdržim“ Jelena progovrorila u nasilju u braku (VIDEO)

kovacevic

Pedesetpetogodišnja veteranka Jelena Kovačević dolazi iz Žablja kod Novog Sada, a muzika je njena velika strast i ljubav. Motiov da se prijavi u emisiju „Nikad nije kasno“ je da ostvari svoje snove iz maldosti, a sa druge strane želi da njena deca budu ponosna na majku.

Jelena se pevanjem bavi godinama unazad, a pored toga radila je i u restoranu i oprobala se u još nekim zanimanjima. „Nikad nije kasno“ joj kako sama kaže daje veliku želju i volju da se takmiči i uspe u muzičkim vodama.

Jelena je razvedena, iz braka ima dvoje dece, a u razgovoru za naš portal veteranka je otkrila da je tokom braka preživela velike svađe i psihičku torturu od strane bivšeg supruga zbog toga što je pevačica.

IMG 1528 3

U braku je bilo dosta problema i svađe, moj suprug nije bio saglasan da se bavim muzikom. Kad sam videla da pravi problem rekla sam sebi da je bolje da se rastanemo, pa da živim u miru – objasnila je Jelena, pa dodala:

Bolje nego da zajedno živimo i jedemo hleb, pa da mi sve to na nos izađe. Bilo mi je baš užasno u braku, ne mogu to da opišem. Nisam to mogla da izdržim. Sa jedne strane morala sam sve to da napustim i da odem kod svojih U Žabalj.

nnksi

Iako je imala negativna iskustva u braku, Jelena i dalje verje u ljubav i priželjkuje da stane na ludi kamen.

Volela bih da upoznam nekog finog čoveka koji ima dušu i da me razume, pa da se i ja opet udam. Bila sam dugo sama, ali i ako se ne udam dobro mi je i pored moje dece, zadovoljna sam. Volela bih da mi se na kraju ostvari ta moja želja da uspem, u ovim mojim godinama. Moja deca bi bila zadovoljna, a meni bi se ostvario taj neki cilj za koji nikad nije kasno – zaključila je veteranka, a šta je Jelena još rekla poslušajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk