Login/Registracija

Baja Mali Knindža vraća se na mesto na kojem je pevao sa legendom rokenrola pre punih 30 godina

Pevač Baja Mali Knindža vredno se priprema za muzički spektakl zakazan za 24. jun na Tašmajdanu, gde će nastupati ponovo posle tačno 30 godina! Mnogi ne znaju činjenicu da je Baja prvi put zapevao na Tašu i to sa Borom Đorđevićem.
Baja je tada bio specijalni gost na nastupu legendarnog benda Riblja Čorba sa kojima je izveo i duet, a kako je najavio ima iznenađenja u vidu gostiju i za svoju publiku.


Koncert je nazvan po hitu „Ptico moja, bijeli labude“, a osim ove pesme publika će čuti i “Stari bagrem“, „Tamara“, “Prepelice“, „Volela me kao druga“, „Samo je moj stari znao“, „Pevaj Srbijo“, „Morem plovi jedna mala barka“, kao i mnoge druge…
Baja Mali Knindža koncert je trebalo da održi 27. maja, ali ga je pomerio zbog stravične tragedije u OŠ „Vladislav Ribnikar”.

-Ja sam možda pevač i umetnik ali sam pre i iznad svega otac šestoro dece i ne mogu ni da zamislim sav bol kroz koji prolaze oni kojima su deca stradala. U znak poštovanja prema nedužnim životima koje smo izgubili, najmanje što sam mogao jeste da sačekam da prođe 40 dana od tragedije, pa smo uzeli prvi slobodan datum a to je 24. jun. Sve ostalo ostaje isto, Tašmajdan, 20 sati, publika i ja i pesme koje vole sve ove godine – rekao je ovim povodom Baja ranije, a karte kupljene za prvi datum i ostaju važeće i za novi koncert.