Login/Registracija

Drama na beogradskom aerodromu, Darko Lazić i njegova supruga zvali policiju!

Pevač Darko Lazić imao je jutros problem na aerodromu „Nikola Tesla“ kada se vratio sa nastupa, a njegova supruga Katarina alarmirala je čak i policiju kako bi ga pronašli.
Darka je supruga Katarina čekala više od dva sata pa je počela da paniči misleći da mu se nešto dogodilo.
Naime, kako je naveo izvor, do problema je došlo kada je Lazić prijavio da mu nema prtljaga.

-Darko je mislio da su mu nestali koferi, međutim pobrkao je. Koferi su sve vreme bili tu i izašao je sa njima. Zbog svega toga bio je vrlo nervozan i sve vreme je besneo – priča dobro obavešten izvor za Informer i dodaje:

-Njegova verenica Katarina ga je čekala nešto duže od dva sata, a onda je zamolila policiju da je nekako sprovedu do Darka kako bi videla o čemu se radi. Na kraju je drama završena uspešno – poručuje izvor.


Folk pevač Darko Lazić u tajnosti se venčao u opštini sa svojom izabranicom Katarinom, a nedavno je progovorio i o svadbi. On je tada ispričao da će to biti gala veselje, a uz to je otkrio i koju pesmu su odabrali za prvi ples.

-U avgustu će biti svadba i jedva čekam svoje veselje. Toliko sam ih otpevao da jedva čekam svoju. Biće dva dana, a ja ću pevati pesmu za naš prvi ples. U pitanju je numera Petra Graše – „Je l’ ti reka ko“ – otkrio je nedavno Darko Lazić kroz osmeh da i Katarina i on obožavaju tu pesmu.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić