Login/Registracija

Niko nije ovo očekivao! Perućica uzeo ovaj instrument na jednom veselju i pokazao šta ume (VIDEO)

Pevač Ljuba Perućica ume da napravi sjajnu atmosferu na veseljimaodavnoje poznato. Pevač ne samo što je maestralan na sceni već je izuzetno duhovita osoba, zbog čega ga rado zovu „na teren“, gde svojom muzikom redovno uveseljava zvanice na raznim slavljima. A s obzirom da je opušten, i on sam ume da se uživi u ulogu muzičara i da poželi da se oproba u muziciranju na nekim instrumentima.

Tako je nedavno na jednom veselju Ljuba uzeo palice u ruke i sreo za bubnjeve, a mnogi gosti nisu ni primetili da bend ima novog bubnjara – Perućicu.

Bubnjar je sjajno odradio svoj posao, a ostala je nepoznanica da li je zaradio i bakšiš u svojoj novoj ulozi.

Da je Ljuba izuzetno snalažljiv u raznim situacijama odavno jepoznato, a nedavno je sve pozitivno iznenadio kada je nakon neuspešne potrage za majstorima pokazao kako renovira vikendicu na Srebrnom jezeru u čemu mu je pomagala njegova supruga Katarina.

-Kuću imam već par godina, nova je, te nema puno ulaganja. Sad samo dodajemo ogradu, kapiju i radimo obalu. Da, sređujemo i fasadu da to bude sve lepo i uredno- ispričao je Ljuba za Grand i otkrio zbog čega je pazario vikendicu baš na Srebrnom jezeru.

-Pa izbor je pao na Srebro jezero zato što sam rodom iz Požarevca, blizu je mom rodnom gradu i prelepo je- objašnjava pevač i dodaje da se i njegova supruga vremenom zaljubila u lepotu omiljenog izletišta u Srbiji, te je zajedno sa njim zasukala rukave i pomogla mu u majstorskim radovima.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić