Login/Registracija

„Bacam pare na smrdljive gluposti“ LJUBA PERUĆICA PRED RAZVODOM Evo šta je razlog

Pevač Ljuba Perućica i njegova izabranica, voditeljka Katarina Kolozeus uživaju u putovanjima kada god im to vreme dozvoli, pa su sada, kao i prošle godine, odlučili su da i ovoga puta zimske dane zamene letom. Ali ne ide uvek sve po planu.

– Obično u februaru idem na skijanje. Ja obožavam da skijam i ozbiljnu strast gajim prema tome i volim da idem više puta u toku godine na skijanje, ali moja žena više voli letovanje i sad ove godine sam joj ispunio želju i vodio sam je u toplije krajeve – ispričao je Ljuba za naš portal.

Nakon prošlogodišnjeg „zimovanja“ u Dominikanskoj republici s kog su „vrućim“ snimcima usijali mreže, oni sada ponovo pakuju kofere i spremaju se za egzotiču destinaciju, a pevač je na Instagramu „raspalio“ po svojom supruzi. Njega je iznerviralo to što je samo za njene cigarete dao 100 evra, te se požalio svojim pratiocima.

– Upravo sam dao 10.000 dinara za cigare! 10.000 dinara! To su mi najžalije potrošene pare koje dajem za takvu glupost najobičniju, smrdljivu glupost. Nikada nemojte da pušite. Ja inače ne pušim, dajem za cigare moje žene jer joj treba za more. Gospođa ne može da izdrži bez cigare pet minuta – naveo je Ljuba a preneo Mondo. 

Perućica se potom ispratio i objasnio da je zapravo potrošio više para nego što je naveo:

– Moram sebe da ispravim, nije 10.000 dinara već 11.520 dinara, skoro sto evra – šokirano je objavio pevač.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen,
Autor: A.Dačić