Andreana Čekić besna zbog slučaja Selme Bajrami, stala u odbranu koleginice: „Nije ubila čoveka“

36a37d8c277cbb504ef4fc3acde91f31ad2ef2b7
Andreana Čekić brani Selmu Bajrami

Pevačica Andreana Čekić odlučila je da se oglasi povodom slučaja Selme Bajrami o kom ne prestaje da se priča.

Selma je na jednom slavlju pokazala simbol dvoglavog orla koji pojedini povezuju sa velikom Albanijom, a Andreana ne krije da ima stav na ovu temu.

Andreana Čekić brani Selmu Bajrami

Andreana Čekić brani Selmu Bajrami

Postupak Selme Bajrami? Mislim da nikome ne treba zabranjivati bilo kakve ulaske u državu, kako se priča. Ja sam neko ko je uvek za ljubav, a svi mi imamo neke običaje, znakove, zastave, pesme, ne znam ti ni ja, koje volimo, ne volimo… Ljudi moji, pa neka rade svi šta hoće, nije ubila čoveka! – istakla je Čekićeva za Blic.

andreana cekic
Andreana Čekić brani Selmu Bajrami

Da li je loše to što je ona uradila ili ovo što se predlaže da joj se zabrani ulazak u Srbiju… Šta smo onda mi? Jesmo mi onda bolji ljudi? Ne, nismo. Ne slažem se ni oko zabrane za Jadranku Barjaktarović, koja ne može dugo da uđe u Srbiju, iskreno ne. Neka svako radi šta hoće – dodala je Andreana.

Ja kao pevačica mogu da kažem da uvek gledam da ne pevam pesme koje aludiraju na jednu vrstu nacije, da nekog ne uvredim, jer su moja publika svi. Moja publika su i Srbi, i Hrvati, i Muslimani… Nemam problem ni sa kim, nisam ga imala, niti ću ga imati – zaključila je ona.

BONUS VIDEO- Nadica Ademov plače na proslavi povodom rođenja ćerke:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Č.