Ružica Čavić otkrila ko je glavni krivac za njeno pojavljivanje u emisiji: „Bila sam u šoku nakon tog poziva“ (VIDEO)

Ružica Čavić Tomićević (51) iz Čačka iznenadila je i gledaoce i sebe pojavljivanjem u takmičenju „Nikad nije kasno“. Pevačica koja se pre petnaestak godina povukla sa javne scene otrkila je u razgovoru za Grand kako je došlo do toga da se prijavi u ovaj popularni muzički šou, i zbog čega je to učinila.

-Čini mi se da sam ostala dužna sebi, da snimim možda još neku pesmu dok ne odem u penziju, a i moja porodica i familija me bodre. Oni su nekako ostali željni scene više nego ja i možda ovim dolaskom u „Nikad nije kasno“ i više njima ispunjavam želju nego sebi – ispričala je takmičarka koja iza sebe već ima jedan album.

ruzica cavic u soku 1 3
Ružica Čavić u šoku

Pevačica je priznala i da scenu danas doživljava bitno drugačije nego kada je pre više od dve decenije započinjala karijeru.

-Ove godine koje sada imam mislim da su prave kada treba otpevati nešto, sa svim svojim sigurnostima i izgrađenostima. Ja sam sada neka druga žena za razliku od one pre 23 godine i zadovoljna sam sobom. Uživam sada na neki drugi način u pevanju – rekla je Ružica.

ruzica cavic u soku 2

Ružica Čavić u šoku

Do njenog povratka na javnu scenu ne bi došlo, da joj Željko Samardžić nije dao vetar u leđa kada je uzela u razmatranje učešće u „Nikad nije kasno“.

-Željko Samardžić mi je bio velika podrška i snimili smo divan duet „Nikad ne reci uskoro“, a i danas mi je podrška. Kada me je Žika pozvao u emisiju prvo sam pozvala njega da čujem šta on misli o mom eventualnom učešću u ovom takmičenju, s obzirom da je on stalno u medijskom etru. Imam poverenja u njega, jer bila sam u šoku nakon tog poziva. On mi je rekao da ovo nipošto ne propustim i da zaslužujem da budem na ovoj sceni, i opet mi je pružio podršku – priznala je Ružica.

ruzica cavic u soku 3

Takmičarka je tokom učešća u emisiji ispričala da je najveć bakšiš svojevremeno dobila kada je izvodila pesmu „Veštica“ od Goce Tržan, a za Grand je potvrdila da je priča istinita.

-Mislila sam da je neka igranka, ali zaista je bilo tako. Čovek je dao ogromne pare, bili smo zaista u šoku. Ipak, mislim da neću izvoditi tu pesmu u takmičenju, jer nju ne može niko da otpeva tako dobro kao Goca. Ona ima zaista nekakav nerv za takve pesme. Ja sam se trudila i pokušavala, ali nisam sigurna da bih se upustila da pevam neku njenu pesmu u takmičenju. Ona je zalogaj – rekla je Ružica.

ruzica cavic u soku 1

Iako nije na javnoj sceni pevačica se nijednog trenutka nije odrekla muzike i vredno radi i nastupa sa svojim suprugom Nenadom, a i sin Pavle je krenuo muzičkim koracima.

-Muž i ja radimo zajedno i mi se zovemo „Print akord“. To je složenica Pavle, Ružica i Nenad Tomićević akord. Pronašli smo ime i čekamo, možda i sin dođe u taj naš bend, a ako ne dođe, kako god. On je krenuo ozbiljnim stopama kao pijanista, umetnost ga je povukla, a što se mene tiče kao majke, dokle god da stigne ja sam prezadovoljna. Mada mislim da će on svojom stazicom da gura napred – priznala je ponosna majka i dodala da još uvek ne može da dođe k sebi otkud ona na velikoj Grandovoj sceni:

ruzica cavic u soku 1 2

-Najlepše je kada se u mojim godinama desi neki preokret u životu. Meni je ovo totalno neočekivano. Ja sam još uvek u šoku da sam ja došla i da sam pevala ovde. Osećam se kao mala Alisa u zemlji čuda. Doživljavam sve ovo kao malo dete u poslastičarnici i stvarno uživam– zaljučila je pevačica čiji ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Ružica Čavić Tomićević – „Pjesmo moja“ – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/V.Brusin