„Brega mi je otac, Mili mi je očuh“, Alen Ademović se osvrnuo na svoje uspehe, pa se dotakao „Kruške“: „Lagao bih da nije tako“ (VIDEO)

Svojim autentičnim glasom i stilom, Alen Ademović oduvek se izdvajao, međutim uprkos ozbiljnom uspehu koji je postigao nikada ga slava nije udarila u glavu.

Iako je jako prepoznatljiv, priznaje da ne voli da bude u centru pažnje po svaku cenu.

Ja uživam u sebi, nije to prokletstvo. Nisam taj lik koji mora da bude u centru pažnje i da glumim budalu, ja često šetam sa suprugom i decom najnormalnije– tvrdi Alen koji se proslavio pesmom „Kruška“.

„Kruška“ će i za narednih 10 godina ostati broj jedan, slagao bih kada bih rekao da to nije moja lična karta. Jeste, od nje je sve krenulo- kaže Ademović.

alen ademovic news

Pre nego što je postao poznat širokom narodnim masama, Alen je godinama radio sa Bregovićem sa kojim je obišao ceo svet i za pta tvrdi da je tada bilo pravo vreme za takvu avanturu.

Ja sam radio taj posao baš kada je trebao da se radi. Nikada nisi kući, imaš 130 nastupa godišnje i dobiješ unapred 2,3 godinine listu sa svim detaljima gde se nastupa. To treba da se radi kad si mlad, ja sam bio od 17. godine i svega se sećam kroz maglu, nije mi mozak dovoljno sazreo da mogu da skapiram te velike stvari– objasnio je pevač za koga kažu da mu je Brega otac, a Mili očuh.

Muzički krenućemo od Nindže, Brega, pa Mili– sa osmehom ističe muzičar, čiji ceo intervju možete pogledati u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić/ Ž. Krstić