OVAKAV SPOJ NIKO NIJE OČEKIVAO: Otac i sin udružili snage, svi komentarišu Alenov stajling (VIDEO)

alen i nino ademovic

Poznat isključivo po hitovima i specifičnoj emociji u glasu, pevač Alen Ademović posle duže diskografske pauze naprosto ne staje, već se trudi da svakom novom pesmom izazove različite reakcije kod publike.

Nedavno je sa Sašom Miloševićem Maretom objavio numeru „Kafanizacija“, a sad je svoje fanove počastio pesmom koja nosi naziv „Balkan Romano drill“, a koju je snimio sa svojim ocem Ninom Ademovićem.

– Uvek kada dobijem pesmu od bilo koga sednem kući uz klavir, probam nekoliko dana dok se upoznamo pesma i ja. Otpevam, snimim se i ako se pronađem i nađem u toj numri, saradnja se nastavlja. Vidim po reakciji publike da im se sviđa, Mare je tim sa kojim nema greške – rekao je Ademović nedavno za Grand.

alen ademovic printscreen

Novi singl bržeg ritma iznenadio je publiku, isto kao i pojavljivanje njegovog oca koji je u ovom Alenovom projektu svirao harmoniku.

Osim šaljivog teksta pesme, zanimljiva je i gluma glavnih aktera u spotu koji je Ademović snimio upravo sa ocem, ali ono što svi komentarišu jeste Alenov stajling.

alen i nino ademov

Inače, kompletan autor nove pesme je upravo pevač, a kako izgleda i zvuči kad se otac i sin udruže, pogledajte u videu.

NE PROPUSTITE I

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić