Login/Registracija

„Kod mene ništa ne ide normalno“ Posle operacije Darko Lazić dobio bakteriju: „Nisu krivi ni doktori, ni ja“

048d0733b07da78316e60d66db1660f4400bfe9b

Darko Lazić pre nekoliko nedelja se podvrgao operaciji zatezanja kože na stomaku koja se kasnije iskomplikovala, zbog čega je nedavno ponovo završio u bolnici.

Prvi put nakon zahvata i komplikacija, folk pevač se pojavio u emisiji „Amidži šou“ i otkrio zbog čega se njegovo stanje iskomplikovalo,kao i da i dalje ima konce i zavoje.

Screenshot 2023 04 26 090705

Lazić je objasnio da oporavak nakon operacije nije tekao glatko, a otkrio je i do kada će morati da se oporavlja.

Otišao sam pre, sad će već sedma nedelja, da skinem višak kože koju sam imao. Taj oporavak je trebalo da traje dve nedelje, međutim dobio sam neku bakterijicu koja se proširila i oporavak traje i dan danas. Dešava se se, takav mi je organizam, jednostavno nije mogao da podnese. Nisu krivi ni doktori, ni ja, slab mi je organizam. Nadam se da ću u skorije vreme oporaviti i početi da pevam. Još uvek sam pod koncima i zavojima – rekao je Darko i dodao da je uprkos svemu uspeo da operacijom reši estetski problem viška kože.

-Sad je uspela operacija, sve je to završeno, samo čekam da skinem konce, ali koliko će da traje sve, ne znam ni sam. Kod mene ništa ne ide normalno, jer ni ja nisam normalan. Navikao sam, to je normalno kod mene– zaključio je Lazić sa osmehom.

darko lazic boolnica

NE PROPUSTITE I

Foto: Instagram,
Autor: I. A.