Login/Registracija

Vanesi Šokčić prekipelo, pa počela da koluta očima: „Znam dobro da prikrijem“ (VIDEO)

Velika ljubav Vanese Šokčić pored muzike je i sport, a tokom intervjua za Grand pevačica je otkirla da od malena trenira razne sportske discipline što se ni do danas nije promenilo.

Iako se muzikom bavim profesionalno uz to je uvek išao i neki sport rekreativno. Kao devojčica sam išla na umetničko klizanje, igrala sam odbojku, igrala sam rukomet. Sportski duh je uvek bio deo mog života, a i sada treniram. Pod zdrav život ne spada samo bavljenje sportom već bi trebalo živeti kao profesionalni sportista – zaključila je pevačica za Grand.

Pevačica je u intervjuu rekla da zdušno podržava žensku ekipu FK „Crvena zvezda“ , a pred kamerama Grand portala otkrila kako se rodila ljubav prema ovom sportu.

-Za ljubav prema ženskom fudbalu je bila zaslužna moja prijateljica, tačnije njena ćerka koja je počela da trenira fudbal još od malena, a ja sam uz nju još od kada je bila dete -istakla je Vanesa, pa nastavila:

Gledam je kako raste u sportu, a odlučila sam da kolio god mogu marketinški pomognem tim prelepim devojkama. Na svake pripreme idem sa njima i treniram, učestvujem u kondiocionalnim treninzima.

Pevačica je zatim otrila šta je za nju eliksir mladosti, kao i kako uspeva da sa godinama izgleda sve bolje, a geston na licu pokazala da joj je ovo pitanje već dosadilo.

Upravo u redovnim treninzima je tajna, ili to znam dobro da prikrijem, uvek sebi nađem neku manu. Dešava mi se da mi se često ne sviđaju neke stvari na meni, ali mogu da kažem da sada dobijam mnogo komplimenata, možda čaki i više nego kada sam bila mlađa i to me iznenađuje – rekla je Vanesa kroz osmeh.

Ostatak intervjua možete poslušati u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja/Youtube/Printscreen,
Autor: Ž. Krstić/I.G.