Login/Registracija

Ceca prvi put o Anastasijinom gubitku bebe: „Skrenućemo joj misli i vratiti osmeh“

Porodicu Ražnatović nedavno je nažalost zadesila tužna vest kada je Anastasija Ražnatović izgubila bebu u petom mesecu trudnoće, a o čemu je njen partner obavestio javnost putem Instagrama.

Tokom ovako teškog perioda, budući da su Anastasiji sređeni papiri zbog kojih je do skoro bila u Sevilji, Anastasija je želela da bude sa porodicom zbog čega je nedavno došla u Beograd.

Ceca kaže da je presrećna što se njena ćerka vratila u Beograd jer želi da bude tu uz nju u teškom momentu.

Anastasija se vratila u Srbiju sada kada je Nemanja završio sezonu i to na najlepši mogući način, ulaskom u Ligu šampiona. To puno znači u ovom teškom trenutku, što nam je sjajna satisfakcija i motiv za dalje – rekla je Ceca za Blic, pa nastavila:

Želim da kažem da sam se jako radovala, Anastasiju dugo nisam videla. Ona je od januara tamo, Željko i ja smo je posetili na 7 dana, ali to nije bilo dovoljno da se o svemu ispričamo lepo. Jako sam se radovala njenom dolasku.

Folk diva kaže da je cela porodica uz Anastasiju i da se svi trude da joj skrenu misli.

– Skrećemo joj misli svi zajedno, baš sam se radovala njoj i napokon je došla na Željkov rođendan. Moram da kažem da smo mi svakodnevno po 7,8 puta na video call-u, ona je upućena u sve u našim životima – istakla je pevačica.

Foto: Z.K.Munja/Youtube/Printscreen,
Autor: I.Grk