Login/Registracija

Jelena Gerbec iznela nepoznate detalje drugog razvoda: “ Bilo je napeto i tenzično“

Pevačica Jelena Gerbec dva puta se razvezla od suruga Vladana sa kojim ima dve ćerke Anđelu i Sofiju.

U medijima je često govorila da je dala sve do sebe da taj brak opstane, ali ni posle drugog pokušaja ipak nije uspelo.

Jelena kaže da je pre prvog razvoda odlazila na bračne seanse kod psihologa, ali priznaje da se to njenom bivšem suprugu nije svidelo.

-Ja sam se prvi put odmah sudski razvela, htela sam da se što pre podnese zahtev, ostišla sam do njegove kuće i zajedno smo autom otišli do suda. Prvi put sam ja htela razvod, ali sam imala neku nadu da će taj rastanak nešto da promeni u njegovoj glavi. Da ćemo i on i ja shvatiti šta je vrednost i da se malo okrenemo sebi. Svako vidi iz svoje perspektive, on misli da ja grešim, ja mislim da on greši – rekla je ona.

Jelena se nakon godinu dana pomirila sa suprugom Vladanom, a kako je priznala inicijator za pomirenje bila je treća osoba. Kada je pomislila da je sve u redu, nastali su novi problemi, pa je usledo i drugi rastanak.

-Tada je bila treća osoba umešana u pomirenje, jer sam ja onako kako je vreme odmicalo, bilo mi je sve teže. Iskreno nisam mogla da verujem da se to dešava, godinu dana smo bili rastavljeni. Onda smo seli, imali smo razgovor i ja sam mislila da je on shvatio, ipak samo mislim da je to tada moja velika želja bila, ali se ništa nije promenilo. Kako je došlo drugo dete i kada smo se vratili poslu bila je velika netrpeljivost, on je drugi put potegao razvod i stvarno je bilo napeto i tenzično – zaključila je Jelena u emisiji „Rts Ordinacija“.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković