Rodio se naslednik: Ivana Pavković pokazala kako beba svira klavijaturu, niko ne može da veruje šta vidi: „Čudo od deteta“ (FOTO)

c89fc97a2d91bf725fb0ff737573e129fb1e2866

Petar Mitić i Ivana Pavković uživaju u porodičnom životu koji je pre nekoliko meseci ulepšao dolazak na svet blizanaca kojima se najviše obradovao stariji sin Vujadin.

Estradno bračni par uživa u roditeljstvu i ne propušta priliku da najlepše trenutke iz doma podele sa svojim pratiocima čija srca svaki put iznova rastope.

Uprkos prirodi posla kojim se bave, Ivana i Petar su u potpunosti posvećeni svojim sinovima, a nakon što je Vujadin nedavno pokazao interesovanje za muziku, izgleda da ni bebice nisu imune, a mama je danas ponosno pokazala i kako jedan od blizanaca udara po klavijaturi.

ipiccy image 8

Sa samo šest mesci beba je sa osmehom na licu pokušavala da svira, što je oduševilo ostatak porodice, a da li će naslediti roditelje ostaje da vidimo.

ivana pavkovic porodica

Par ističe da imaju veliku podršku od roditelja kada je u pitanju čuvanje dece, a nedavno su za Grand otkrili i na koga blizanci liče.

-Pošto si svi rekli da stariji sin Vujandin liči na Petra, sada je dva jedan. Svi kažu da blizanci liče na mene – rekla je Ivana.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić