Pevačica kupila stan, pa se tajno udala, a i dalje jede kod roditelja (VIDEO)

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka ugostila je nedavno ekipu Granda u svom stanu u Šapcu koji je kupila pre samo nekoliko meseci. Tom prilikom je pokazala unutrašnjost doma i priznala da se baš ne snalazi najbolje u kuhinji.

Pevačica kupila stan, tajno se udala, a i dalje jede kod roditelja

Pevacica kupila stan tajno se udala a i dalje jede kod roditelja

Cipka kaže da zna sve da sprema i kuva, ali da ne stiže od brojnih poslovnih obaveza. Za obroke su zaduženi njeni roditelji, ali i roditelji njenog supruga koji kako kaže hranu pripremaju odlično.

-Kuvam, pečem pržim, ali da kažem slabo nešto kuvam, imam svoje roditelje, imam roditelje svog muža, svi oni jako lepo spremaju hranu. Ja nisam u obavezi da se toliko bavim time jer imam jako puno posla, ali dešava se kad mi vreme dozvoljava, mogu da budem čak i domaćica, za promenu – rekla je u emisiji „Nije lako biti ja“.

Pevacica kupila stan tajno se udala a i dalje jede kod roditelja 1

Iako nema baš puno vremena da se posveti obavezama domaćice, Cipka priznaje da zna sve da radi, čak i neke muške poslove.

-Žena mora da bude sve, i muškarac po potrebi, sve znam da radim, čak i nešto da popravim – dodala je Cipka kroz smeh.

Pevacica kupila stan tajno se udala a i dalje jede kod roditelja 3

Kako izgleda dom Aleksandre Tadić Cipke pogeldajte u videu na početku teksta

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Nije lako biti ja – Dragana Katić

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A.Milinković