Login/Registracija

Aleksandra Radović izjavom bacila sve u nevericu: ,,Ja sam više za razvode“

Aleksandra Radovic izjavom becila sve u nevericu Ja sam vise za razvode 3
Izvor: instagram.com/alexandradovic

Pop zvezda Aleksandra Radović po prvi put je iskreno progovorila o braku i tome da li njene pesme više govore o srećnoj ljubavi ili o razvodima.

Aleksandra je otkrila da se na njenim nastupima dešavaju razne situacije, te da kod nje na koncerte uglavnom dolaze lepe devojke.

Aleksandra Radovic izjavom becila sve u nevericu Ja sam vise za razvode 2
Aleksandra Radović iskreno o braku

Aleksandra Radović iskreno o braku

Na pitanje voditeljke da li je na početku karijere znala da će uvek pevati o ljubavi, Aleksandra je rekla:

– Zaista lepo pitanje i moram ti priznati da si me zatekla jer o tome nisam razmišljala. Imaš pevače koji pevaju o ljubavi i srećnim stvarima, a imaš one koji pevaju o ljubavi i razvodima…e ja sam više za razvode rekla je Aleksandra za Blic.

Aleksandra Radovic izjavom becila sve u nevericu Ja sam vise za razvode 3 1
Aleksandra Radović iskreno o braku

Podsetimo, nedavno je pevačica pričala o svojim uspesima koje je ostvarila tokom višedecenijske karijere, ali je i otvoreno govorila i o tome koliko je njena ćerka ponosna na nju i njen uspeh.

 Ona je sada napunila 13 godina i ona voli da se zna da sam joj ja mama. Ponosna je. Vreme leti, biti roditelj je najveća obaveza i odgovornost. To je moj fokus, a na drugom mestu je posao – poručila je Aleksandra tom prilikom.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Tanju Savić dečko vozi avoinom

Pročitajte i:

Foto: instagram/printscreen/alexandradovic,
Autor: V.B.