„Izgoreo sam zbog ugovora, video sam da je to zatvor“ Princ hteo da odustane od muzike (VIDEO)

vranje

Još kada je stupio na scenu Stefan Zdravković poznatiji kao Princ od Vranje privukao je veliku pažnju kako svojim pevanjem, tako i svojim izgledom.

Nakon zapaženog plasmana na „Pesmi za Evroviziju“ i podrške koju je dobio od publike ali i muzičkih zvezda pevaču su se otvorila mnoga vrata.

Međutim, iako tako deluje Stefanova popularnost nije došla preko noći o čemu je pevač pričao i tokom gostovanja u emisiji „Grand magazin“.

-Zahvalan sam pre svega narodu na podršci. Sa druge strane verujem da sreća prati hrabre, a za one koji ne znaju ja se muzikom bavim već trinaest godina. Pre tri godine sam odlučio da se eksponiram kao solo izvođač i verujem da je ovo nagrada za trud koji sam uložio jer zaista se iskreno i iz ljubavi bavim muzikom. Najveći pritisak mi je bio da se predstavim pred domaćom publikom, znam koliko je teško da te domaća publika prihvati – objasnio je pevač.

princ 1

Princ je bio i učesnik mnogih svetskih festivala.

Učestvovao sam na mnogim svetskim festivalima, a onda je na red došao i bugarski „The Voice“ u doba korone. U jednom trenutku je bila na snazi i zabrana ulaska u Bugarsku, pa sam morao da tražim lično odobrenje od njihovog ministra zdravlja. Morao sam da se vakcinišem tri puta, kada pogledam iz ove perspektive mislim da zaista zaslužujem sve što mi se dešava – dodao je pevač.

Tokom intervjua Stefan je istakao da se ne plaši neuspeha, a za to je zaslužan sportski duh i višegodišnje usavršavanje karate veština na profesionalnom nivou.

Takmičenja u karateu su mi donela veliko strpljenje i kroz njih sam navikao da budem pod velikim pritiskom, gde su prosto sve oči uprte u vas i uprkost tome i dalje imam tremu kada imam javne nastupe. Karate me je naučio strpljenju i upornosti, te da je pitanje vremena kada će se ciljevi ostvariti ako zaista verujete u ono što radite – istakao je talentovani muzičar, pa otkrio da je u muzičku školu išao samo dva dana:

Išao sam u muzičku školu dva dana jer kada sam je upisao mislio sam da ću odmah zapevati ili dobiti neki instrument da sviram. Međutim krenuli smo od solfeđa, a ja sam tada rekao: „Ljudi, ovo nije za mene“.

Novi muzički projekat je spreman, a pevač je priznao da je bilo trenutaka i kada je želeo da odustane od karijere.

Nova pesma je gotova i premijerno ću je predstaviti na „Beogradskom proleću“. Prošle godine sam učestvovao u revijalnom delu, baš kada sam razmišljao da odustanem od svega, a onda me je kontaktirao Dušan Bačić. Nakon brojnih festivala otvorili su se putevi za inostarnu karijeru, ali kada sam pročitao ugovor shvatio sam da je to kao zatvor. Taj tip ugovora meni lično nije odgovarao, tada sam izgoreo, ali sam dobio poziv za „Beogradsko proleće“. Tada nisam imao očekivanja, ostalo je istorija – prisetio se Princ.

Kako njegovi sugrađani u rodnom Vranju reaguju kada ga vide, poslušajte u videu ispod:

Foto: Youtube/Printscreen,
Autor: I.Grk