Login/Registracija

Aleksandra Mladenović doživela fijasko u ljubavi, voditelj razotkrio sve detalje (VIDEO)

Screenshot 2023 09 26 165134

Aleksandra Mladenović nedavno je objavila drugi studijski album na šta je veoma ponosna. Pevačica ističe da uopšte nije štedela jer je prvenstveno želela da svojoj publici priušti najbolje. Ipak, jedna pesma sa CD-a joj je posebno draga, što je otkrila u emisiji „Pesmom za dušu“.

Potrudila sam se da sve snimim i objavim na vreme, uporedo sa nastupima. U dvadeset dana izašao je ceo album – pohvalila se Aleksandra, a voditelj Zoran Pejić Peja je pecnuo rečima da pesma „Evo, evo“ sa albuma ima posebnu draž i da misli da je njena autobiografska.

Screenshot 2023 09 26 165045 1

-Mislim da je ovo tvoja istinita priča, da si bila u ljubavi na dnu i da si se digla– konstatovao je Peja, a Aleksandra odgovorila:

-Mislim da se to svima dešavalo. Ne postoji osoba koja u ljubavi nije imala fijasko. Mislim da svi mogu da se pronađu u ovoj pesmi, i muškarci i žene, svi su nekad patili, bili na dnu, pa smo došli k sebi. Kao što kaže Toma Zdravković „Sve je u životu prolazno, moj druže“. Sve to nekako prođemo u ranoj mladosti.

Screenshot 2023 09 26 165118

Poslušajte kako zvuči pesma „Evo, evo“ za koju Peja misli da je Aleksandrina autobiografska.

Aleksandra je nedavno otvorila dušu o svojim počecima i otkrila da pomoć koju joj je pružila Ceca Ražnatović nikada neće zaboraviti.

Ceca je super osoba, a ono što mi se najviše sviđa je to što je vrlo je prirodna i ne glumi zvezdu. Bila sam kod nje u kući nekoliko puta. Mnogo mi je pomogla oko pevanja! Sećam se da smo tokom sezone sate i sate provodile pevajući zajedno kod nje u kući, vladala je prava kućna atmosfera. Pripremala me je i davala savete kako da na što bolji način da otpevam pesmu „Noćas kuća časti”, za koju smo uradili matricu– sa velikim ponosom je ispričala Mladenovićeva svojevremeno, a danas su ona i Ceca velike prijateljice.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: I. Ankić